Резултати от 1 до 3 от общо 3

LG G4 LED лента през USB

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Живее в
    Usa

LG G4 LED лента през USB

Купи въпросния телевизор и се сблъсквам със следния проблем :
    На старият ми Филипс, имах LED лента, която се захранваше от USB-то му и беше ,един вид Амбилайт - светеше постоянно, при включен телевизор.
    Опитах да включа лентата в LG-то ( пробвал съм само страничното, другите не ги достигам ) но тя прекъсва - работи на импулси ( светва - угасва , светва угасва .... ).
    Включих я към USB-то на Приемник и си работи.
    Може ли малко подробности за тези USB входове на LG-то !? Различни ли са ? Имат ли някаква особеност със захранването ? Изключват ли се при спиране на телевизора ?

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Отговор: LG G4 LED лента през USB

Свързаност 3 x USB 2.0 е на G4, евентуално Филипса да е имал един вход с USB 3.0 който работи на малко по висок апераж и от там ватове, поне аз така си го обяснявам. Има и друго, аз поне съм забелязал че входовете споделят обща ел - мрежа, на стария ми телевизор ако включа повече неща в HDMI входовете USB-то не работеше добре (имах един TV box включен), защото останалите входове отнемаха голяма част от захранването, но само предполагам, стрелям малко на посоки, но аз реших проблема като взех едно евтино зарядно за телефон с USB вход и така !

Иначе честито за покупката искрено ти завиждам, ТВ-то има и WIFI6 /AX така че ако имаш WIFI6 модем, може да споделиш как са скоростите Още веднъж честито и да си го ползваш със здрави дълги години.. и да изключиш еко сензорите и опциите :D

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Живее в
    Usa

Отговор: LG G4 LED лента през USB

Забравих да напиша, как се реши драмата с лентата. Оказа се, че проблема е в контролерчето й. Когато го настроя на друг уред с USB и после го закача към телевизора, лентата си работи. И до сега си я ползвам така. Аз не сменям цветове.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED лента и HUE
    От a.iliev във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 1
    Последно: 09-12-19, 17:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе