Резултати от 1 до 2 от общо 2

Проблем с LG 65'G4 - премигва!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Dec 2024

Проблем с LG 65'G4 - премигва!

Здравейте съфорумци! От скоро съм собственик на Г4-ката, но забелязвам едно странно премигване за около секунда-две изразяващо се в загуба на картина и звук което се случва САМО през ХДМИ входовете които са за ЕОН-а и за ПС4. При рестарт на декодера или Плейстейшъна тази загуба на сигнал или изчезва или пак я има но става доста по рядко през няколко минути. Премигването се изразява в черен икран без да изпсва нищо, сякаш спира тока за секунда. Със стария Сони Х8596 нямаше такива ресети. Какво бихте ме посъветвали преди да го карам за рекламация ако се наложи?!

2.  

3. Тук е от
    Jul 2026

Отговор: Проблем с LG 65'G4 - премигва!

Цитат Първоначално публикувано от Mushmul Виж публикацията
    Здравейте съфорумци! От скоро съм собственик на Г4-ката, но забелязвам едно странно премигване за около секунда-две изразяващо се в загуба на картина и звук което се случва САМО през ХДМИ входовете които са за ЕОН-а и за ПС4. При рестарт на декодера или Плейстейшъна тази загуба на сигнал или изчезва или пак я има но dordle става доста по рядко през няколко минути. Премигването се изразява в черен икран без да изпсва нищо, сякаш спира тока за секунда. Със стария Сони Х8596 нямаше такива ресети. Какво бихте ме посъветвали преди да го карам за рекламация ако се наложи?!

- - - - - - - - - -

Не видях, че е побликувана темата и писах втора (тази).
    Да се изтрие тази и остави другата.
    Здравей! Това прилича на HDMI handshake или CEC проблем, а не непременно на хардуерен дефект на телевизора. Преди да го носиш за рекламация, пробвай с други HDMI кабели, изключи HDMI-CEC (Simplink), смени HDMI порта и провери дали има налична актуализация за телевизора. Ако проблемът се проявява само през HDMI входовете, но не и при гледане на телевизия или вградените приложения, вероятно причината е в съвместимостта между устройствата, а не в самия панел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. whirlpool arc 4030 премигва ?!
    От knave във форум Хладилна техника
    Отговори: 3
    Последно: 12-07-16, 20:38
  2. Отговори: 5
    Последно: 15-07-15, 13:42
  3. Daewoo lt37l2 премигва
    От ivan2010 във форум Други телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 31-12-11, 21:42
  4. NEO TV-1451 премигва картината и губи цветове
    От Стоян във форум Други телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 12-08-10, 23:08
  5. Монитора ми премигва
    От ghostface във форум Общ - хардуер
    Отговори: 13
    Последно: 13-06-04, 18:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе