Отговор: Външни високоговорители
Още една тема пусни по въпроса!
1.Направи ли update на TV до последната версия?
LG OLED55BX3LB: Поддръжка, ръководства, гаранция и др. | Отдел за поддръжка на LG България
2.Виж в упътването и в менюто Audio на TV!
За 5 годишен ТВ не е ясно дали не е повреден. Особено, ако не е купуван нов от теб, когато е бил актуален модел 2020.
Връзката би трябвало да е с HDMI Arc/eArc за да се получат нещата.
Най-вероятно, но нямам такъв вход в аудио системата...
Махни оптичния кабел и ги свържи с блутут и пробвай.
Здравейте.
Да използвам темата на колегата - имам LG OLED 42C21LA, свързан със саундбар LG S60T. Връзката е чрез кабел HDMI ARC.След последния ъпдейт на WebOS - 33.22.52, саундбара се включва заедно с ТВ абсолютно произволно - понякога се включва, понякога - не. Когато саундбара не се включи, звукът излиза през говорителите на ТВ. Не е драма, но е дразнещо, защото трябва да задавам ръчно през менюто на ТВ звуковият изход да е през HDMI. Забелязах и друго - при вкл на ТВ, за около секунда-две се включват говорителите на ТВ, след това звукът се прехвърля към саундбара. Настройки не съм променял, с предишни версии на WebOS не съм имал такъв проблем.... Идеи за отстраняването му, или да чакам следващия ъпдейт на WebOS?
dendim, провери дали има ъпдейт на LG S60T.
За тест, може да деактивираш HDMI CEC (който контролира нещата от едно дистанционно) и да тестваш.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
kim22
Най-вероятно, но нямам такъв вход в аудио системата...
#последния пост от твоята стара тема.
Цитат:
Първоначално публикувано от
tek
dendim, провери дали има ъпдейт на LG S60T.
За тест, може да деактивираш HDMI CEC (който контролира нещата от едно дистанционно) и да тестваш.
Проверих, няма ъпдейт на S60T. Според мен е бъг в ъпдейта на ТВ. Надявам се да изчистят проблема при следващия ъпдейт...
HDMI CEC работи... :)