Резултати от 1 до 7 от общо 7

ВПН проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2004

ВПН проблем

Здравейте, с дистро Слак 10 съм, имам проблем с настройването на ВПН-а, използвам пптп, но се оказа, че доставчикът ми изисква нещо си наречено МППЕ. Като написша в оптионс.пптп мппе-40 и пак стартирам пппд, ми казва че няма такава команда. Бихте ми ли казали какво точно трябва да направя?[^]

2.  

3. silverfox
    Guest

ВПН проблем

MPPE-40 е един от начините за компресия (encription) в pptp протокола. Провери първо дали ти е инсталиран пакета. Ако е - го деинсталирай и после го инсталирай наново. Така тръгва под SuSE 9.1. Ако пък не е инсталиран, просто го инсталирай.

4. Тук е от
    Oct 2004

ВПН проблем

<font face="Verdana">Еххх някои доставчици имат и компресия, браво, браво...похвално Де да беше и при нас така...то не че няма, ама не на всеки. С риск да бъде преместен поста ми, ще попитам случайно някой дали не знае откъде може да се дръпне SuSE 9.2 Pro.</font id="Verdana">

5. wfw
    wfw е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

ВПН проблем

MPPE e Microsoft Point-to-Point Encryption, което не е компресия, а криптиране на данните... за да го подкараш си теглиш пач или кернел с MPPE, прекомпилираш и готово... може да ползвасх МППЕ вече..

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

ВПН проблем

и къде са тия доставцичи с компресията?Силно съм заинтересуван,да не е някой локален?

Колкото за енкрипцията,да,така е,само дето е със компресия,то все пак нали това е един от смисълите[:D]

7. Member
    Тук е от
    Dec 2003

ВПН проблем

az sashto sam s slackware 10 i polzvam PPTP, obache tova go pravhi predi polovin godina i ne pomnq mnogo s podrobnosti. ama mislq che mpppe si go slojih bez da precompiliram kernela. Nameri si pptp-extras taka se kazvashe arhiva, vatre ima vsichko koeto ti trqbva ima i pptp-options ot koito mnogo lesno se nastroiva vsichko

8.  

9. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

ВПН проблем

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Еххх някои доставчици имат и компресия, браво, браво...похвално Де да беше и при нас така...то не че няма, ама не на всеки.

<div align="right">Originally posted by net_master - 11/10/2004 : 09:57:32</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А случайно дали би могъл да ни открехнеш освен забавяне и натоварване какво друго се постига с компресия при ЛАН? Или караме на принципа "Шамар да е, аванта да е"?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе