Резултати от 1 до 2 от общо 2

easyrecovery professional

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2005

easyrecovery professional

Понеже търсачката ми нещо не работи..предполагам,че е заради проблемите,които имам с браузъра,не можах да потърся нищо по моя въпрос.Предварително се извинявам, ако повтарям темата.
    Та значи питанката ми е следната:
    Откъде мога да намеря /или някой ако има,ще съм му благодарна да ми прати/ програмата във вариант,предназначен за Линукс ?
    Искам да помогна на една приятелка,която след някакъв срив в системата си е затрила важна информация - предимно текстови файлове.Знам,че в такива случаи тази програмка върши чудесна работа,но не мога да намеря версия за Линукс,нито пък съм работила под Линукс с рикавъри-то и нямам кой знае каква представа доколко може допълнително да омажа нещата. Иначе дискът е читав и би трябвало да проработи въпросното нещо. А ако някой има и други идеи за разрешаването на проблема,ще съм му горещо благодарна да сподели.

2.  

3. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Re: easyrecovery professional

А като я пуснеш под Уиндоус да сканира конкретния диск/дял, на който е бил Линукса, нищо ли не открива ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Windows XP Professional SP3
    От jarrett във форум Windows
    Отговори: 37
    Последно: 30-08-08, 11:50
  2. ЗА WinTools.net Professional
    От ivo963 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 19-08-05, 09:11
  3. Win Xp Professional
    От CCCP_FAN във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 21-09-04, 00:02
  4. Bitdefender Professional v.6.4.1
    От saint056a във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 17-10-02, 09:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе