Резултати от 1 до 9 от общо 9

Vapros za Mandrake 9.1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2003

Vapros za Mandrake 9.1

Zdraveite.Parvo iskam da Vi kaja, 4e sam savsem novobranetz v Linux i ako kaja ne6to ne na mqsto ne mi se smeite mnogo. Blagodarq.Sega vaprosa-Vsi4ko instalirah. Startiram Linux,toi si pravi testovete sled tova se poqvqva siniq ekran s malkiq 4asovnik i zapo4va da miga kato se smenq sas strelkata na mi6kata.Sled nqkolko minutno migane izliza prozoretz na koito pi6e:"Не мога да саздам процес.Не мога да саздам io вразка.Too many open files."Davam mu ESC ili OK i do tuk napred kam kop4eto.Mojebi ne sam napravil ne6to kakto trqbva.6te Vi bada dlagobaren za nqkoi savet. Predvaritelno Blagodarq.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2002

Vapros za Mandrake 9.1

Здравей, не знам дали мога да ти помогна но ми намирисва на проблем в настройките на Х сървъра. Аз също отскоро се занимавам с " Линукса ", но искам да ти кажа едно нужна ти е упоритост и много четене и след това няма и да си помислиш да го махнеш ( за разлика от уинбоза ). Лично за мен положението е такова. УСПЕХ!!!

4. Тук е от
    Jul 2003

Vapros za Mandrake 9.1

Ako tova znachi 4e X-sa ne raboti:

parvo probvai da otidesh v konzolen rejim Ctrl+Alt+F1(F2,F3...).X -sa e startiran po podrazbirane, koeto spored men ne e mnogo dobra idea.ako se doberesh da konzolata moje da se probvat niakoi nesta.

vtoro ako ne mojesh da se orientirash oste mnogo dobre v Mandraka, instalirai go otnovo, kato gledai da ne slagash prekaleno mnogo nesta za X-sa.da ne go tovarish

5. Тук е от
    Jul 2003

Vapros za Mandrake 9.1

Blagodarq za otziv4ivostta.6te sam Vi blagodaren,ako mi dadete nqkoi link za informatcq po temata.

6. Тук е от
    Jul 2003

Vapros za Mandrake 9.1

probvai kato za na4alo:

http://doc.mandrakelinux.com/Mandrak..._Startup.html/

tam moje da se porovish za mnogo nesta.

7. Тук е от
    Jul 2003

Vapros za Mandrake 9.1

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

Vapros za Mandrake 9.1

Разходете се в www.linux-bg.org . Тук : http://linux-book.hit.bg/ можете да почетете нещо , а също и тук : http://debian-nikola.homelinux.net/debian-book

10. Тук е от
    Jul 2003

Vapros za Mandrake 9.1

Blagodarq,no mislq 4e se spravih s problema.qvno toi e bil v KDE za6toto pri inst. vmesto КDE go nakarah da startira s GNOME i vsi4ko e OK.Mnogo stranno????Vseki drug desktop tragva samo KDE ne iska,abe komputri!!!!!!!!!!!

11. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Vapros za Mandrake 9.1

Ами случва се

BTW как разбираш че KDE не тръгва?

Какво ти казва?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Kylix 3 & Mandrake
    От The_Wizard във форум Програмиране
    Отговори: 0
    Последно: 09-05-06, 16:53
  2. php/mysql on Mandrake 9.1
    От OvErRiD3 във форум Linux
    Отговори: 7
    Последно: 10-10-04, 21:20
  3. VPN on Linux Mandrake 9.1
    От OvErRiD3 във форум Linux
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-04, 10:53
  4. Инсталация на Mandrake 9.2
    От SET_time във форум Linux
    Отговори: 2
    Последно: 08-12-03, 17:48
  5. Mandrake 9.1 проблем
    От GaZaRa във форум Linux
    Отговори: 2
    Последно: 21-06-03, 20:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе