Здравейте!
Има ли въобще български брандове слушалки?
Ако има - може ли да ми разкажете кои според вас са качествени, кои са много некачествени и какво куца в българското производство като цяло?
Тези неща ми трябват за курсова работа. Благодаря!
Здравейте!
Има ли въобще български брандове слушалки?
Ако има - може ли да ми разкажете кои според вас са качествени, кои са много некачествени и какво куца в българското производство като цяло?
Тези неща ми трябват за курсова работа. Благодаря!
Чисто български май вече няма (имаше преди доста години) ... иначе то китаеца ще ти напраска каквато си "собствена" марка избереш - Revo , Diva ...
Куца , всичко , няма пазарна ниша за такъв тип БГ изделие , просто няма с какво да си осигурят клиенти - китайците бълват всичко , и на високо ниво и на ниски цени . Но това не е за маркетинг бъдещ специалист , темата е по-друго образование , така си мисля , ама .....
има/ше през социализма Респром - той за това се нарича развит, защото тогава имаше, а пък сега сме у бананизЪма и затова няма бг слушалки, но пък има банани - яжте банани !
Слушалки сега бол обаче акъл, сега както и преди никакъв.
Количество не се равнява на качество. Това не успяхме да проумеем през социализма. Ако се равняваше сега японци, германци и китайци щяха да купуват нашите слушалки, а не техните си. Кой продукт беше по-високо качество при нас, отколкото на запад?
Домати и краставици и ... кисело мляко и розово масло ! Но темата е за друго ! И да има бг марка слушалки ... се прави в Китай .