Re: Голям проблем - Samsung LE-46A656 или Panasonic ТH-46PY80P
Чух, че нов внос на Панасоник ще има след 15.01., това ОК, дето се вика ще изчакаме...
Обаче и чух, че сериите PY80 вече няма да се произвеждат.
От едн страна ми звучи несериозно, но от друга...може да излезе нов модел
И какво ще произвеждат ако не е тайна?
Аз наскоро търсих информация за нови техни модели, но нищо не е оповестено дори и като новина. Съмнявам се 3-4 месеца да стоят без плазми по магазините.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
И какво ще произвеждат ако не е тайна?
Аз наскоро търсих информация за нови техни модели, но нищо не е оповестено дори и като новина. Съмнявам се 3-4 месеца да стоят без плазми по магазините.
Ето това : http://www.1staudiovisual.co.uk/cata...ma-p-3304.html
PZ=PY. Z е за западна Европа, а Y за източна
PANASONIC TH42PZ81 се продава повече от месец вече.
Цитат:
Първоначално публикувано от pantsiani
Доколкото съм чел разликата е само в тунера. Иначе си е чист PZ80.
За 155 лири разлика http://www.1staudiovisual.co.uk/cata...ma-p-3288.html, трябва да има причина. Макар че, аз само SD-слота виждам. Тунера си го има в PZ-80, но в PZ-81 май е сателитен.
Новото поколение ще е 9,хх а не 8,1 или 8,хх
Аз с интерес очаквам новата 9та серия на панасоник която трябва да е с ноу хау от пайнер.....
Цитат:
Първоначално публикувано от zlobarov
Новото поколение ще е 9,хх а не 8,1 или 8,хх
Аз с интерес очаквам новата 9та серия на панасоник която трябва да е с ноу хау от пайнер.....
Аз пък очаквам новата серия на Pioneer, с новите по-евтини матрици на Панасоник. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от pantsiani
Това е все едно да ми кажеш че 37LX86 е нов модел.От години насам при Панасоник първата цифра от модела показва годината на излизане.Така че новите ще са 9..
PANASONIC TH42PZ81 в Англия се продава от около месец. Вие какво мислите , че ще се продава толкова революционно у нас в близко бъдеще? Всички продукти първо тръгват в Япония, щатите и в Англия, и после стигат, ако въобще стигнат и до останалите пазари.
Доколкото разбрах, новият Панасоник ще има хард диск около 1Тб. Звучи много ценно, особено ако може да се ползва като пространство за съхраняване на филми и т.н, с един лан-кабел си прехвърляш няколко филма и си гледаш...на воля :)
За тези, които чакат - по информация от ТМ ще има внос понеделник.
Мен лично, след като ме "изненадаха" с липса на бройки и съответно не можах да направя "изненадата" баш на Коледа...малко претръпнах :)
Цитат:
Първоначално публикувано от HunterBG
С благодарност за актуалната информация. Сега остава да кажеш кога ще докарат нови бройки (запечатки)
Аз добре дадох информация, но вижте цените - пак ги вдигнаха ..... Днес се смениха цените на почти всички телевизори.
Май мениджърите в Тм искат да поизтръскат още малко джобчетата на българите. Знаят, че някои хора чакат новите бройки и що да не им вземат по 200-300 лв :)
Евала, така се правят кинтите. В България цените са по-високи от тези в държави с в много пъти по-висок стандарт, там даже намаления правят 50 до 90%, а у нас вдигат цените.
Много добре
Цитат:
Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
Май мениджърите в Тм искат да поизтръскат още малко джобчетата на българите. Знаят, че някои хора чакат новите бройки и що да не им вземат по 200-300 лв :)
Евала, така се правят кинтите. В България цените са по-високи от тези в държави с в много пъти по-висок стандарт, там даже намаления правят 50 до 90%, а у нас вдигат цените.
Много добре
Добре дошъл в "отбора" на ядосващите се. Това го коментираме от доста време. Ама такава е реалноста в БГ!