Здравейте, колеги и приятели,
изчетох бая информация от форума, за която съм благодарен на всички писали...и се обърках тотално. А уж бях наясно...
Моля Ви, помогнете ми за адекватно решение на горната дилема. Цените на двата тв са 2999 лв.
Разстоянието за гледане е около 5 м (4 м от други фотьойли), имам сравнително добър компютър (с Athlon 6000+, 2Gb RAM и ATI Radeon HD 3850), но е разположен на другия ъгъл на хола (ще ми трябват по 10 м кабели) - чудя се заслужава ли си скъпи кабеляци изобщо или да си взема на по-късен етап някое добро 22-32" мониторче.
В момента съм с ЕВРОКОМ, но мисля да ги сменя с ITV или БУЛСАТ. От друга страна имам син на 3 г., който съвсем скоро ще почне да иска да включваме или конзола или компютър към големия тв, за да играе. Аз също се увличам, макар и по-малко от тези неща...
Ще полудея вече, не мога да спяПомагайте...
Специална молба към признатите капацитети - Lazarus18, miro_vampiro, hristoslav, nunu, ceco и др.... без да обидя и останалите...за "научно" обосновано мнение и препоръки.
Като че ли Панасоника повече ме кефи, а и сина ми го избра в ТМ съвсем произволно(което доста ме учуди)...но е плазма, може да прогори и НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН за игри...нали така казвате. Освен това се притеснявам да не се отпечати някое лого - жена ми оставя тв по цял ден включен. Не знам и дали му "бръмчат" много вентилаторите или това е мит...
САМСУНГ също е прекрасен, не знам обаче дали има голям лаг - за този модел нищо не казвате. Всъщност каква е разликата между 656 и 686, в ТМ ми казаха че само в дизайна.
Като разход на ел-енергия май разликата е само 150 W.
Или накрая да се спра на SAMSUNG 40 A786 - хвалят го доста и казват че става за всичко
Благодаря Ви!