и за да не каже някои че има измама в първата снимка ето ги телевизорите на светло
Преглед за печат
и за да не каже някои че има измама в първата снимка ето ги телевизорите на светло
Разликата е огромна - след толкова години,при закупена технология , Панацоник все още са доста далеч от Пайнер.Интересно обаче е , че катрината на олед-а също е значително по-зле.Като черно бива ама залеза някак розовее.
Не се връзвайте на тази снимка. Тя е направена да се види разликата между моделите. В никакъв случай това не е черното на G20. То моя 3 годишен Панасоник има по-добро черно от това на снимката.
Във G серията няма нищо от технологията на Kuro, която са закупили. Тя е частично имплементирана във по-горните класове - V20/VT20.
Това с тези снимки като ги качи някой и може да покаже каквото си иска, например светлостта на панасоника е много увеличена и съответно намалена на пайнера, то си личи и по другите неща на кадъра не само на черното, то черното е много важно обаче къде в природата има истински черен цвят такъв какъвто търсим да показват тв-тата и защо пък картината на панасоника да не е по близко до реалната картина?
Аз съм останал с впечатлението , че при G20 куро технологията е частично приложена , а при V20 изцяло.Както и да е - тоз Пайнер е модел на 2,3 години!
Гледам, че вече G20 се предлага с 5 годишна гаранция от Панасоник.
Тъй като моя го взех преди тази промоция (месец март), важи ли му разширената гаранция. И ако важи, къде и как трябва да се регистрира.
Обади се в Панасоник България и ги попитай.Цитат:
Първоначално публикувано от gbiuz
Що се отнася до картината на телевизорите на снимкитe - имам съмнения ,че Pioneer ползват тъмен филтър пред панела и така постигат доброто черно. Ако сте забелязали бялото на Pioneer не е същото както при плазмите на другите производители-причината явно е някакъв филтър.
неЦитат:
Първоначално публикувано от gbiuz
Аз, бях качил снимки на G20 i V20 разликата в черното е много по голяма от тази между пионера и панасоника.
Кога се очаква V20 и на какви пари ще е 50" модел?
Здравейте,
Имам нужда от малко помощ. Имам телевизор Panasonic TH-50PY70P и неуспешно опитвам да го свържа с цифров кабелен приемник Topfield TF7700HCCF посредством кабел HDMI-HDMI. Елиминирах всички възможни въпросителни. Първо - HDMI входовете на телевизора РАБОТЯТ, тествах с друг източник (компютър чрез DVI-HDMI). Второ - HDMI изходът на Topfield-а РАБОТИ, тествах с другия си телевизор Panasonic. Това, естествено, изключва възможността за дефектен кабел. И за капак свързвам УСПЕШНО телевизора и приемника чрез SCART, но, разбира се, този вариант не ме устройва, тъй като идеята ми бе да гледам сигнал 1080i. Рових из всевъзможни настройки и на телевизора, и на приемника, но резултатът е нулев.
Ще съм благодарен за всякакви идеи и предложения. Допускам две възможности - или по някаква причина двете устройства са несъвместими (макар че няма логика в това), или че HDMI входовете на телевизора някак са запаметили настройките на досегашните включвани в тях устройства и не искат да реагират на новото. Разбира се, може и да съм безкрайно далеч от истината.
Благодаря предварително!
Нищо ли не излиза на екрана? Възможно ли е приемника да помни, че изкарва картина на Скарта и като включиш HDMI там да няма никой?
На екрана - нищо. Само надписа, индикиращ вдоха - съответно HDMI1 или HDMI2. Що се отнася до помненето - допуснах и този вариант и затова извадих Скарта и оставих само цифровия кабел. Никакъв резултат...
Между другото, при решаване на проблема - каса бира. За начало.
Имаш ли такова копче?Цитат:
Първоначално публикувано от tzetzo
Да, имам. Това бе едно от първите неща, за които се заблудих, че ще решат проблема. Преместих го на Y/Pb/Pr и...отново нищо. Всъщност на този режим резолюцията достига 1080i, докато на другия е стандартна.