-
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Вече навъртях 58 часа с намалени настройки, зумвам за да не се виждат логота и черните линии. Така мисля да го държа поне до 200 работни часа, жалко че световното ще свърши. Искам да попитам след като минат проблемните часове и си настроя оптималните за мен настройки, би ли възникнал проблем ако не зумвам, примерно ако изгледам един дву часов филм?
-
Именно за това pri LCD ,процесора обработва този(in live )сигнал за плавна картина,а не
като при мониторите ,както в случаят ,плейват вече записан файл :cowboy:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Bronxi
Вече навъртях 58 часа с намалени настройки, зумвам за да не се виждат логота и черните линии. Така мисля да го държа поне до 200 работни часа, жалко че световното ще свърши. Искам да попитам след като минат проблемните часове и си настроя оптималните за мен настройки, би ли възникнал проблем ако не зумвам, примерно ако изгледам един дву часов филм?
никакъв проблем няма да имаш, не се шашкай :)
минат ли тези 200-300 часа си го ползвай КАКТО искаш, гледай си филми с ленти откъдето се падат. не двучасов филм, ако щеш си направи Lord of the Rings маратон (~11 часа, ако не ме лъже паметта ;) - нищо няма ад му стане на телевизора
единственото, което трябва да имаш все пак наум, е да не го оставиш да се врътка, и по стечение на обстоятелствата кабеларката/сателитката да не забие и да ти остави един надпис на екрана. но дори и тогава няма особен повод за притеснение, защото при подобен статичен образ интелигентната плазма сама си намаля яркостта и осветеността, така че въпросният надпис едва се чете, така че опасният срок сигурно се удесеторява...
трябва да си голям, ама голяяям куцуз, че да успеш да прецакаш модерна плазма :)
-
Аз на 42PV80 и на 42X10 (единия е вече на 2 години) никога не съм спазвал тези 200 часа и най отговорно мога да заявя че нямат никакъв проблем.... това с тези 200 часа е нещо останало от предишни поколения...
-
Да бе то едно време имаше и дискове които се въртят през тея 200 часа за разработка,но всичко замря едва ли вече някой ги помни.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от zlobarov
Аз на 42PV80 и на 42X10 (единия е вече на 2 години) никога не съм спазвал тези 200 часа и най отговорно мога да заявя че нямат никакъв проблем.... това с тези 200 часа е нещо останало от предишни поколения...
Zlobarov-Сподели ако обичаш , има ли голяма разлика в картината на PV80 и X10?
-
Има!
Само че няма как да ти отговоря коректно защото 42PV80 се ползва с ITV с операторски приемник (моето лично мнение че ИТВ предоставят възможно най лошото качество спрямо конкурентните им фирми) а 42Х10 се ползва с HD пакета на близу и....
Докато си бях на цифрова с CA модул към евроком качеството ми се струваше супер... откакто съм на HD пакета като си пусна СД програма яко ме дразни как лошо се вижда :))
На хубаво лесно се свиква... да не говорим че не съм пропускал мач на световното въпреки че някои са ми откровено безинтересни гледам само щото ме кефи картината :)
Ох тамън се бях разубедил за 50VT20 (нещо твърде скъп ми идваше) и те пуснаха 50V20 на 3400...
-
Взимай 50V20. Разликата е само в 3D възможностите. Докато /ако/ имаш какво да гледаш в 3D ще го смениш и без това.
-
Наля масло в огъня.... отивам :))
-
Аз ще изчакам да се появи в Варна и аз ще го вземам. Цената изглежда примамлива. Дано не е грешка.
-
Днес го взех ( 50V20 ) като цяло съм доволен въпреки че събитието беше съпроводено с спиране на кабелната на близу (не съм и очаквал че голяма фирма с претенции ще има поддръжка до 19 часа --> срам и позор видя ли конкурентна фирма с подобни параметри няма да се поколебая да ги сменя) и поради несериозността на близу (по телефона ми заявиха че в договора било ако над 72 часа нямаш кабелна тогава имало обезщетение) се наложи да гледам Бразилия по някъв стрийм и съответно се измъчих...
Иначе за малко захапах от мача от 17.00 --> кеф в ХД даже ТВто ми се видя огромно (ще свикна бързо)
СД каналите определено изглеждат по добре на 42X10 къде поради по малкия размер къде поради по ниската резолюция...
офф/
Относно анкетата в темата PDP 52" няма.... има 37/42/46/50/54/58/65/108
офф/
-
Честито :Drinks:
PANASONIC TX-P50V20E има си ателитен тунер
http://www.panasonic.de/html/de_DE/P...trackInfo=true
Така ,че може да се откажеш от Blizoo още на другият ден :) купуваш си антена, стойка, конвертор и кабел....
-
zlobarov, ЧЕСТИТО !!! Отличен телевизор, първия който ми прилича на Pioneer Kuro.
А историята с Близуу , тепърва ще се сблъскаш с най-съвършената и перфидна кол-система. От една страна много добър цифров сигнал /когато го има / и от друга при проблем дълги баламосвания . В един момент ще се почустваш като "Алиса в страната на чудесата" или в" Параграф 22" - избери си ! :2guns:
-
Благодаря!
hristoslav2
Не ми се занимава с антени конвертори и най вече с прокарване на кабели :)
nkd
От доста време ползвам евроком след това цифрова на евроком и не съм имал никога проблем... тъпо се получи вчера ама не смятам да си хабя нервите излишно....
-
Zlobarov-Честито.Очакваме ревю!