-
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Здравейте, първо искам да благодаря на всички за полезният форум .
След това да се похваля ,че от петък съм с 42G20E :ole
За сега не мога да кажа нищо за цветове защото не съм я пуснал на макс а след 29 тръба е направо невероятно.
Пуснах си Lan кабелче м/у Телевизора и Компа. Интересно е но не бих казал ,че е много полезно. Имам достъп директно до Youtube и мога да си търся направо от телевизора и разни други опции на Viera Cast . Голямото ми разочарование дойде от Media server пуснах руския „Media server” ,но се оказа ,че телевизора е доста капризен на тема формат на файловете , не чете повече от половината файлове и за сега още не мога да разбера ,кои точно , не мога да си подкарам и субтитрите през него просто не тръгват. През USB порта също имам проблеми , не иска да види 500 GB HDD може би има проблем с файловият формат , диска е на ntfs , от флашка чете DivX и Xvid но пак не иска подкара субс. Изкарва ги на „маймуни’ а е настроен на кир. за субтитрите.
За сега не ми остава достатъчно време да си играя.Ако някой колега се е срещал с тези проблеми и има решение ,което не съм намерил , ще се радва ако го сподели :)
Ще пиша какво се случва
-
Цитат:
Първоначално публикувано от pacho_20
Колеги напоследък започнаха да ми изчезват канали от списъка с фаворити. На какво може да се дължи това? Дали тия от кабелната правят нещо?
На първа страница го пише мисля че е това
При изключване на телевизора след 15 минути се чува прещракване/звук на реле/.Когато се включи телевизора сутринта отново- липсват част от каналите.
Настройки,системно меню,системна актуализация,автоматично търсене в режим готовност го давате на "изключено"...и това. е.
-
eclipsee- Честито със здраве да си го ползваш.От къде е купен и колко струва ако не е тайна:))
-
Цитат:
Първоначално публикувано от eclipsee
Здравейте, първо искам да благодаря на всички за полезният форум .
След това да се похваля ,че от петък съм с 42V20E :ole
Като първи собственик на този модел във форума, ще чакаме повече информация.
Пусни го тази вечер на THX режима и виж как е.
Ще е добре да сложиш снимки и на подробните менюта за настройки на образа.
ПП. От къде го купи?
-
На всички собтвеници на панасоник ,които поддържат AVCHD мога да се похваля че върви всяко MKV през SD слота,разбира се чрез програмата за конвертиране multiAVCHD.Недостатък е дългото време за конвертиране при мен на филма аватар 1280/720 при големина 8 gb -12 часа.Досега основният проблем беше разминаването на звук и картина, от два дена намерих решение на проблема.Разбира се могат да се конвертират и други формати но те не представляват интерес за мен.Субтитрите се вграждат и то истински залепени за картината, а не вграден скрит файл който пак не може да се прочете.Та за звука е необходимо винаги да бъде AC3, ако филма е с DTS звук е необходимо първо до се раздели файла на звук и картина чрез MKVmerge, сигурно има и други но аз ползвам тази, след това конвертирам само звука до AC3. После си пускам конвертирането (transkoding) и изтривам оригиналният DTS и го заменям с новополученият AC3.В крайна сметка всичко върви перфектно с идеално качество,според мен по добро от на HD каналите които имам.Не всичко е по темата за панасоник но е свързано с него, надявам се да съм помогнал на някой който се е мъчил като мен .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от chachoto
eclipsee- Честито със здраве да си го ползваш.От къде е купен и колко струва ако не е тайна:))
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Като първи собственик на този модел във форума, ще чакаме повече информация.
Пусни го тази вечер на THX режима и виж как е.
Ще е добре да сложиш снимки и на подробните менюта за настройки на образа.
ПП. От къде го купи?
Купих го Карфур 1999.90 като промоцията с 0% лихва е факт - наистина е без оскъпяване което според мен е доста добра цена, вече го пусках на THX :yahoo: Образът е приказен ,много контрастен и черен :)
Снимки ще има след като сложа LED лента на гърба :)
а за снимки на настройките ще сложа линк ,има доста подробно ревю но не мога да го намеря сега ,лошото е ,че досега не съм си играл с плазми и не разбирам много,много от настройките и като цяло "ръчкам" напосоки.
Чудя се дали да си купувам HD Player ,дали да връзвам компа. с VGA кабел или да се опитвам да накарам media server да работи както аз искам.
Лошото е че не ми остава достатъчно време да си „играя” иначе , както се казва ,оказа се че досега май никога не съм глеадл телевизия.
:016:
-
Цената наистина е перфектна. Това само доката е в промоция или си е просто такава?
Някой има ли тази рекламната брошурка на магазина?
-
Тая цена напрао изтрепа рибата. Някой трее да ходи да провери. Нямам време тия дена иначе веднага паля на там :)
-
Този телевизор не трябваше ли да се появи другия месец? Странното е, че не го виждам по онлайн магазините, а вече го има в Карфур. Но цената му, ако наистина е такава, няма конкуренция.
Нещо не се връзва. Този телевизор трябва да струва поне 3 000 лв.
-
В карфур продават ТМ eclipsee - спомняш ли си кой е бил магазина в карфур и от кой град е купен?
-
Карфур имат доста магазини и сигурно са дръпнали отнякъде бройки като са прескочили вносителя за БГ ! Може и да греша , но ми се струва доста вероятно ! Иначе много добра цена за този бих казал супер ТВ , една от най-добрите плазми на Панасоник !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Цената наистина е перфектна. Това само доката е в промоция или си е просто такава?
Някой има ли тази рекламната брошурка на магазина?
Цитат:
Първоначално публикувано от lada2107
Тая цена напрао изтрепа рибата. Някой трее да ходи да провери. Нямам време тия дена иначе веднага паля на там :)
Цитат:
Първоначално публикувано от chachoto
В карфур продават ТМ eclipsee - спомняш ли си кой е бил магазина в карфур и от кой град е купен?
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Карфур имат доста магазини и сигурно са дръпнали отнякъде бройки като са прескочили вносителя за БГ ! Може и да греша , но ми се струва доста вероятно ! Иначе много добра цена за този бих казал супер ТВ , една от най-добрите плазми на Панасоник !
МАЛЕ колко съм Рус :oops: :081: една буква и настана смут много съжалявам "G" не "V" и аз се чудя как така съм първия като има отзиви вече тук и го има във всички магазини
Нали няма да ми се сърдите много , а иначе е от София . Леле ама много съм прост честно
-
:) Опа тамън се бех засилил на там :)))
-
Аха, ясно. Това е нещо друго. Все пак, честита ти покупка. И този модел е добър избор.
-
На много хора подпали чипиците :) случва се не ти се сърдим;) просто тази цена за този телевизор е наистина невероятна за да е истина.