Re:Кои модели на Panasonic не запомнят настройките за език на субтитри и звуков...
Цитат:
Първоначално публикувано от riks
В град Сливен съм ТХ-50Х20Е сигнала е от 8 до 10 за нормалните и е зелен а за HD oт 3-5 и е червен.Но когато бяха свободни HD бяха невероятни не съм имал проблем със силата.
Дали тази буква Е за тунера означава че е с орязани честоти ? От линка не ми стана ясно инфото за тунера. Сега вече забелязох нещо интересно пускам да сканира наново пълно и когато премине последния канал от 314 мхц вместо търсене изписва за 10-20 сек. Моля изчакайте и после пак търсене и почват каналите от 330мхц чудна работа.
Тунера си е наред. Вероятно има някакво смущение в диапазона 314-330Mhz.
Виж при някой от съседите ти дали го има този проблем.
Re:Кои модели на Panasonic не запомнят настройките за език на субтитри и звуков...
Или не можем да го настройм или от Близоо са пуснали гаден сигнал защото и на Самсунг точно същия проблем а на техния приемник е ок а там са 12 бг програми.
писмото се прие само от:
enquiries@eu.panasonic.com
marketing@eu.panasonic.com ми дава че не е отрито/не съществува.
но го пратих и на още два от списъка.
На колко транспордера работи туй близуу че като гледам тия са като при мен и оправяне няма . Ако сканираш ръчно само този транспордер ще ги хване всичките но като сканираш следващ/предишен веднага ги презаписва върху другите и ти изписва примерно 12 програми а от долу 2 нови .Кабелната която ползвам и аз не знам чия е мисля че е някъква северозападна от Враца иначе съм абонат на Евроком Лом и още не са ме прехвърлили на Близу честотите са от 314 до 418 Мхц . Имам три некоректни честоти с тоя проблем това са 322 , 362 и още един но не помня . За сега съм доволен понеже имам програми със закъснение 1/2 часа HD програмите не са кодирани гледам HBO аванта е разбира се те са MPEG 4 и техния приемник не ги хваща .
Някой друг освен zz_stefanov прати ли писмото ? Колкото повече писма толкова по-голяма е вероятноста ,да предприемат мерки за решаване на проблемите. Собствениците на Panasonic - пишете!
Аз го пратих на:
enquiries@eu.panasonic.com
christian.sokcevic@eu.panasonic.com
info-eu@eu.pewg.panasonic.com
Не знам дали са най подходящите.
В подписа ми са моят mail и адреса на темата. Не им пречи и тук да напишат един отговор.
Няма да е зле и други да пишат.
Дано да четат писмата.
И аз го пратих още вчера.Дано повечко хора да пратят,за да има някаква адекватна реакция от тяхна страна.
Интересно ми е за колко модела с DVB, внесени в България става въпрос.
Според мен всеки Панасоник е с тоя проблем, но при някои оператори /градове/ проблема липсва.
Аз също пуснах писмо въпреки, че при мен с Близуу в София си намери всичко за 10 минути, нищо не липсва от пакетите и няма проблеми със звука и субтитри.
Това не значи, че не трябва да се натиска да се добави България в списъка и да отпаднат поне част от проблемите.
Пратено и от мен :) . Въпреки, че не търпя негативи от този проблем, защото съм към IPTV, съм съпричастен и аз. Дано има резултат, но според мен трябва да натиснем и местните(казавам го от личен опит - работя в чужда търговска фирма), защото наистина сме малък пазар за тях(въпреки, че има прецеденти описани по-горе), просто отношението на чуждестраните "майки" към тукашните дъщерки е меко казано отвратително, но за това сме си виновни по-скоро ние българите - траем си, не си търсим правата, че виждаш ли може да ни отсвират. Не случайно сме превърнати в страната на "двойният стандарт" .
Айде и аз да се запиша.Пратих го преди малко.Дано да има ефект от писмата ни.
Цитат:
Първоначално публикувано от jonov
Ако сканираш ръчно само този транспордер ще ги хване всичките но като сканираш следващ/предишен веднага ги презаписва върху другите и ти изписва примерно 12 програми а от долу 2 нови .Кабелната която ползвам и аз не знам чия е мисля че е някъква северозападна от Враца иначе съм абонат на Евроком Лом и още не са ме прехвърлили на Близу честотите са от 314 до 418 Мхц . Имам три некоректни честоти с тоя проблем това са 322 , 362 и още един но не помня . За сега съм доволен понеже имам програми със закъснение 1/2 часа HD програмите не са кодирани гледам HBO аванта е разбира се те са MPEG 4 и техния приемник не ги хваща .
При мен е абсолютно същото.Кабелната е Кейбълком Враца , а телевизора L37S10E.
Вече два пъти получавам "Failed to connect to SMTP host [10.100.6.8] because : The server is not responding. The server may be down or you may be experiencing network problems. Contact your system administrator if this problem persists." от enquiries.wokingham@psde.eu.com
и "Recipient user name marketing (marketing@eu.panasonic.com) not unique. Several matches found in Domino Directory." от marketing@eu.panasonic.com .
Първото го приемам за временен проблем и пак им го пратих.
При мен е абсолютно същото.Кабелната е Кейбълком Враца , а телевизора L37S10E.
[/quote]
Е при мен безплатния обед свърши , от днес съм на близу и при тях проблем няма със каналите но ще трябва Конакс да се копува всичко е кодирано .
ПП днес се върна мейла от enquiries.wokingham@psde.eu.com
Your message
Subject: Problem ?
was not delivered to:
enquiries.wokingham@psde.eu.com
because:
Router: Failed to connect to SMTP host [10.100.6.8] because : The server is not responding. The server may be down or you may be experiencing network problems. Contact your system administrator if this problem persists.
Eто кой пише софтуера за телевизорите :)
http://www.panasonic-europe.com/jobs...ome.asp?c=PLDC
http://www.panasonic-europe.com/jobs...01/01380&pth=c
Panasonic AVC Langen Development Centre,
Monzastr. 4c, D-63225 Langen, Germany,
Tel/Fax: +49.(0)6103.766-0/-211,
HR-contact: Ralf Hillenkцtter.
ralf.hillenkoetter@eu.panasonic.com
Ето го и шефа им :)
http://www.eyberg.net/rudolf/info.html
rudolf.eyberg@eu.panasonic.com
сега го скъсайте от имейли :Drinks:
Panasonic Marketing Europe GmbH
Hagenauer Strasse 43
65203 Wiesbaden-Biebrich
Germany
Tel: 0049 (0) 611 235-207
Fax: 0049 (0) 611 235-263
HR-contact
Mrs. Yvonne Hagemeier
Email: yvonne.hagemeier@eu.panasonic.com
Panasonic Services Europe
a Division of Panasonic Marketing Europe GmbH
Winsbergring 15
22525 Hamburg
Germany
Phone: 0049 (0) 40 8549-0
Fax: 0049 (0) 40 8549-2500
HR-contact
Oliver Kothrade
Email: Oliver.Kothrade@eu.panasonic.com
0049 (0) 40 8549-2822
Веднага им го пратих, тези адреси ми изглеждат по точни и актуални.
Дано :)