-
Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Най-после ми остана време да зърна на живо 42st50 и 50st50.
Разцъках колкото трябваше в магазина и личното ми заключение е (и нека никой не се засяга от него!):
... и тази година няма да си купувам PLASMA.
Тая технология твърдо не е за мен. А, колкото до невероятната картина - нищо подобно, много далеч от истината и изискванията ми. Явно Philips си остава сам на върха, но това е друга тема.
Все пак честито на всички с новите модели!!!
-
-
На сайта нищо не пише за синхронизацията им - wi-fi или Вluetooth...
ТВ модели 2012 година са синхронизирани по Вluetooth
ТВ модели 2010-11 година са синхронизирани по wi-fi
Най-добре е да ги тестваш на място в магазина.
-
влязох на сйта на hama и там пише че са блутут технология
http://www.hama.de/00095592/hama-3d-...vs-radio-black
-
Чудесно...ама за всеки случай ги пробвай на някой нов Панасоник преди да ги купиш и после пиши как са.
-
-
PANASONIC TY-EP3D10EB-Passive 3D Glasses.
A пък тези са универсални
3D ОЧИЛА DIVA
-
Вярно - били за пасивно 3Д :) /те хората за толкова продават активни :016: /- няма да е зле обаче , ако има работещи в ТМ и ТП съфорумци , да тестват дали са съвместими моделите на Самсунг - нали уж подписаха "3Д алианс" ...
-
al72, аз се интересувах от тези очила. Те са за моделите от 2011та година (преди 20тина дни ходих до магазина на ТП в Русе да ги огледам и сверих кодовете - на опаковката кодът по Hama е 95565, т.е. http://www.hama.de/00095565/hama-3d-...argeable-black (за ST/GT/VT30). Тези, които ти си посочил от сайта на Hama.de, са наистина за тазгодишните модели, можеш да питаш вносителите - www.vali.bg (или в ТП, разбира се) - дали могат да ти ги доставят и на каква цена.
Ако тези от препратката на ТП ги има в твоя град, направи си една разходка и свери кода по Hama с намерения от теб на hama.de.
-
Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&
Имам питане - особено на европейското по БНТ (не HD!), като дават в близък план футболистите в началото на мача и движат камерата при мен всичко се омазва. Чак като спрат за момент върху лицето на някой, тогава се вижда ясно. По БТВ на турския сериял вчера пак така стана. Изобщо като има движение омазването е страхотно. Със SETTOP BOX на МЕГАЛАН по HDMI съм, TX-P50ST50E и всички филтри и темподобни са на OFF. Пробвах със стайна антена - не се хвана много ясно ефирния сигнал, но такова нещо там не забелязах.
Това на какво се дължи и как се оправя ?
-
Опитай да настроиш приемника да вади 576i щом канала не е HD и остави телевизора да си конвертира сигнала.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Опитай да настроиш приемника да вади 576i щом канала не е HD и остави телевизора да си конвертира сигнала.
Ами сложих го на 576 презредова ( и поредова пробвах ) - няма разлика. Включах го и на SCART преходника на телевизора - разлика не се забелязва. Като че ли правят някакво кодиране, знам ли ... Не ми се вижда смислено ефирната аналогова да е в пъти по-добре от кабелната цифрова - нещо тотално не е наред. А уж тази плазма обработвала много добре SD signal ...
Свалих турската серия по БТВ с логото й даже на avi от торент и го плейнах през телевизора - качеството е кристално !
Да не би плазмата през HDMI да не скалира добре SD сигнал ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от rakim
Да не би плазмата през HDMI да не скалира добре SD сигнал ?
Е, айде сега пък ти. Едва ли си единствения, който ползва HDMI входа. Закачи си компютър/DVD/Blu-ray/HD плеър на този HDMI вход и ще видиш, че няма такова мазане.
Подозирам приемника ти.
-
Офиса на Панасоник е закрит. От края на Юли' 2012 се очаква да заработи Call center и за България.
Телефонът ще бъде обявен на сайта.
Ревю на Panasonic TX-P50VT50
http://www.digitalversus.com/tv-tele...3511/test.html
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Е, айде сега пък ти. Едва ли си единствения, който ползва HDMI входа. Закачи си компютър/DVD/Blu-ray/HD плеър на този HDMI вход и ще видиш, че няма такова мазане.
Подозирам приемника ти.
Според човека от кабелната проблемът е, че турски сериали, БТВ и БНТ1 от 4 м. на 50" телевизор не може да се гледат - мажат. Препоръча 37" - 42" за 4м. или 50" от 5м за да няма проблем.
Той Мечо Пух казва колкото повече ..., ама май съм прекалил с това 50", въпреки че както съветвате се препоръчва за 50" SD именно 4м:
http://www.vieraexperience.com/html/.../19-65-screens