Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Еко режим - изключен - Включен.
P-NR - изключен - Включен на МАХ.
Жив цвят - изключен - Включен.
Рязкост < 5 - Да.
В червено съм написал как е бил през първите 200ч, а и в момента. Тъй като нямам възможност сега да го видя (42G20E) и да разбера дали има някакви последствия, би ли споделил дали ще има отпечатъци и ако да, какви биха били те. Гледа се Сателитна цифрова с HD тунер на оператора.
Благодаря предварително :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
В червено съм написал как е бил през първите 200ч, а и в момента. Тъй като нямам възможност сега да го видя (42G20E) и да разбера дали има някакви последствия, би ли споделил дали ще има отпечатъци и ако да, какви биха били те. Гледа се Сателитна цифрова с HD тунер на оператора.
Благодаря предварително :Drinks:
gnf
1. За кратко време -няма проблеми. Въпроса е да не е постоянно.
2. Това също е добър вариант.
3. Изключи еко режима.
4. Изключи филтъра.
5. Тази функция според мен криви цветовете...затова препоръчвам да я изключиш.
6. Максимум до 5.
При настройките ,които си му задал ,няма как да имаш отпечатване за постоянно. Най-много да виждаш в тъмна стая логото още няколко минути.
ghf, абсолютно излишно е да пускаш филтъра за шум P-NR на цифров сигнал. Единственото, което правиш е да замазваш и без това замазания образ.
Христослав също ти е казал какво да вкл/изкл.
Голямо Благодаря и на двама Ви :Drinks:, след малко ще предам да се сменят настройките :)
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
И какво излиза? Ако искаш плазма 42', по-добре си вземи V-серията от 2010-та. Ако не държиш на 3D, естествено!
Или аз бъркам нещо?
Здравейте!
Имам телевизор PANASONIC TX-P42G20 с Firmware V 2.505 и имам следния проблем. Опитвам се да регистрирам 8 GB флашка Toshiba форматирана под NTFS (пробвах и с FAT32) на Windows 7 ОС, но без упех. При поставяне на флашката в телевизор ми изписва, че я открива, също така е и налична в менюто. Там ми показва IMEI на флашката както и големината и (името на флашката не го показва въпреки че е на латиница). При опит да я регистрирам към телевизора ми изписва не екрана "Неналична операция" и единствената опция която ми дава е "Изход". На нея съм качил регистрационния файл за Divx-a, но и него неможе да го прочете. От изложеното по горе Ви става ясно, че положението не е никак розово. Ще съм много благодарен, ако можете да ми помогнете с конкретни предложения за разрешаване на тези проблеми.
п.с. Благодаря предварително!
Собственика на блога е побързал да копира от мой по-ранен пост/който корегирах/-вижте малко по-надолу
http://plazmy.blog.com/
Доколкото разбрах ,в Европа няма да се предлагат 60" варианти на новите модели /както е в щатите/.
VT30
http://panasonic.jp/viera/products/vt/index.html
RT2B
http://panasonic.jp/viera/products/rt2b/index.html
GT3
http://panasonic.jp/viera/products/gt3/index.html
ST3
http://panasonic.jp/viera/products/st3/index.html
Най вероятно разлика в картината няма да има.Ползват същата матрица G13 и същия процесор.Май са го ударели на козметика.Дано да не съм прав и да има приятни изненади.
Здравейте,
Съвет от собственици на "....G20.."!
Преди наколко месеца смених старата/нова плазма с "....46G20E". Наскоро вързах и DVD-то като източник на сигнал. Въпросът ми е относно превключване на сигнала. При старията TV "... 42S10", когато dvd-то подаде сигнал, т.е. е включено автоматично превключваше без да е нужно ръчна намеса. Сега това не се случва! Сигнала от DVD-то се подава през скарт. Предполагам, че е в някои настройки които не съм направил?
Предварително благодаря!
На кой Скарт е включен?
При HDMI има само един, на който засича автоматично. Може и при скартовете да е така.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
На кой Скарт е включен?
При HDMI има само един, на който засича автоматично. Може и при скартовете да е така.
Включен е на AV1....
А в упътването какво е написано по въпроса?