-
Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Свали ли са 3-4 цени засега, но защо се правят даже ми пишат е-mail, че продавали на европейската цена и чакали разрешения от фирмите да намалят цената еми намаляйте ние не сме тъпи знаем какви са цените в Европа с 5% по скъпо от тях продавайте, НО не и с 20 :2guns:
-
Цената на TX-P42VT30E е около 3050 лв с доставката ако се поръча онлайн от сайта на Техномаркет.
Цената в amazon.de е 1677 евро което е 3270 лв
В Английския амазон е 1470 лири или 3230 лв.
Аз лично очаквах цена около 3300, така че в случая съм повече от доволен :016:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Brutallica Print
hristoslav2 ти нали имаш въпросния 50V20?!
Имал ли си проблеми с телевизора или всичко е въпрос на свикване след определен период от време?
Да ,имал съм.
Два пъти ми забива при бързо превключване на каналите и се налага рестарт от ключа-отстрани.
Четири пъти се рестартира сам/картината гасне за секунди и се чува прещракването на релетата/ после пак си тръгва.-съмнява ме за някакви спадове в напрежението...аудио-видео ресивърът ми Рioneer ,който е включен в същият разклонител/със защита/ не прави такива номера, но той е с тороидален трансформатор, докато телевизорът е с импулсно захранване.
За 50Hz-овият бъг и проблемите с мащабирането вече знаеш.
Останалите проблеми идват от сигнала на кабелният ми оператор М-сат Варна.
-
Панасоник затваря заводи ,заради кризата и конкуренцията на азиатски производители...
http://www.bloomberg.com/news/2011-0...anization.html
Слаби продажби на телевизори и силния курс на японската йена доведоха печалбите на японския производител на електротехника Панасоник до по-ниско от очакваното ниво. Разочароващи нарекоха от компанията резултатите въпреки отчетената печалба в размер на 40 млрд. йени или 491 милиона долара.
http://www.ebfbusiness.tv/index.php?...num=53&type=12
http://translate.google.bg/translate...ic-viera-.html
Panasonic TX-P50VT30 Review
http://www.avforums.com/review/Panas...ma-Review.html
-
-
Момчета, имам Panasonic TH-42PV7P.
Ползвам цифрова телевизия на София кабел. Техниците сложиха предавател, но познати ми казаха, че ако в техническите характеристики присъства DVB -T и DVB-C предавател не е нужен.
Има ли Panasonic TH-42PV7P горните характеристики и мога ли и без предавател да ползвам цифрова???
Какво ще ме посъветвате по въпроса?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Miraclee
Момчета, имам Panasonic TH-42PV7P.
Ползвам цифрова телевизия на София кабел. Техниците сложиха предавател, но познати ми казаха, че ако в техническите характеристики присъства DVB -T и DVB-C предавател не е нужен.
Има ли Panasonic TH-42PV7P горните характеристики и мога ли и без предавател да ползвам цифрова???
Какво ще ме посъветвате по въпроса?
За съжаление в упоменатия не присъства цифров приемник, само аналогов. Ще трябва да ползваш приемника на кабелния ти оператор (не е предавател). Само за сведение - принципно най-добър резултат се получава със сателитен приемник и антена.
-
-
-
Привет, форумци!Предстои избор на 50" плазма за домашното кино.Всичко което прочетох за V20, G30 и G20 в английските форуми клони към V20 заради картината срещу глезотиите на G30.За G20 отзивите са принципно добри, но явно са чакалинещо по-добро.Някой има ли персонални наблюдения, виждам Христослав е с V20, ако може да се изкаже?
-
Изглежда най-накрая намерих човек с проблеми като моите.
В момента и аз се колебая м/у 50V20 i 50G30. За жалост все още немога да намеря сравнителен тест м/у двата или дори немога да намеря тест на G30Е (като оставим няколко в английските форуми на G30B, които не са точно еднакви с нашите G30E, ако съм разбрал правилно).
Като цяло стратегията ми при окончателният избор ще бъде да отида в магазина и да ги видя, и да преценя кой от двата ще ми носи повече удоволствие да си го гледам всеки ден. В момента не съм в България, и затова все още само пиша и чета :).
Поздрави!
-
И самите англичани пишеха, че тези за тяхния пазар били по-различни, не бях обърнал внимание на разликата Е и В, а каква е всъщност?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от spokoiniq
И самите англичани пишеха, че тези за тяхния пазар били по-различни, не бях обърнал внимание на разликата Е и В, а каква е всъщност?
Разликата е само в поставените тунери и тяхното ЕРG - стандарт MHEG.
-
Tакааа, на живо 50G30 никъде нямат, май още не е внесен...Останалите бройки 50V20 са с отвратително сиво-металикова рамка, от който черното отива на майната си.Имам време и ще изчакам, и без това киносалона преди лятото няма да приключа, въпроса е ако G30 не бие V20 с картина(майната им на хилядата вход-изхода и тунери), има ли шанс да се намери такъв с черна рамка?Ще се ползва само за филми, и евентуално, ако ме убедят с HD Dreambox, така че повечето от глезотиите са ми излишни...
-
Че какво толкова се губи със тая сива рамка ?