-
Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Прочетох цялата тема във времената, когато беше от порядъка на 100 страници. Впечатлен си купих един TX-P42S20E. Регистрирах го и получих 5 годишната гаранция. Имам го от месец, направи 200 часа. А аз продължавам с интерес да чета темата. Прочетох за много недостатъци на плазмата. Трептене, жълта следа от бели бързо движещи се прозорци, шум от захранването и лош звук. Днес брат ми дойде до нас да ме разпита. И той е решил да си купи телевизор за спалната си(където е и моя) и ме пита какви са недостатъците. На моят телевизор нищо от изброените недостатъци не можах да му демонстрирам. Като телевизор работи без забележки. Кабелна от меестен доставчик Тракия кабел работи през DVB-C. От компютъра през HDMI на филми и игри дава видимо по-добро изображение от монитора ми Philips 240BW. Може да се каже че аз съм един доволен потребител.
-
Здравейте :) Има ли начин да изтрия някой канал, без да го местя? При мен липсва опция за триене на канал, DVB-T. Няма ли начин да си запаметя каналите и да пробвам с кабелния тунер? Играх си около 3 часа за да направя всичко и сега не ми се занимава наново да ги настройвам, а ми се иска да пробвам кабелния тунер...Как да спра/пусна de/interlace? Тези двете феритени обвивки за какво са, къде се монтират?
Намирам само 2 DVB-T канала. 140+ DVB-C (encrypted) + Близу свободен + няколко свободни радия...Аналогови са 58 от каналите. Как мога да виждам encrypted каналите?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Batboy
Тези двете феритени обвивки за какво са, къде се монтират?
Намирам само 2 DVB-T канала. 140+ DVB-C (encrypted) + Близу свободен + няколко свободни радия...Аналогови са 58 от каналите. Как мога да виждам encrypted каналите?
Феритите са за захранващия кабел - поставят се в двата края колкото се може по-близо до куплунзите.
encrypted каналите - CAM и карта на blizoo
-
Цитат:
Първоначално публикувано от chavv
Можете ли да кажете нещо за 3Д възможностите (VT20 серия) ?
Един колега се е запалил да си купува 3Д телевизор, чуди се има ли смисъл и дали плазма на Панасоник или ЛСД на Сони/Самсунг
Аз мога да ти кажа защото имам такъв и гледам 3D филми на него,предполагам си ходил в кино Арена и си гледал 3D филм,еми апсолютно същото е и при този телевизор.Незнам защо казват че небила още доразвита тази технология и т.н. много добре е развита защото аз невиждам никаква разлика от киното и от телевизора при гледане на 3D филми.Да обележа че телевизора има два чифта учила които са кристални и нямат нищо общо с картонените или с които и да било анаглифни очила.И да допълня за разработката на телевизора,при мен след 2 000 часа картината ми се подобри много,незнам аз ли си мисля така,но щом и жената го забелязва значи наистина е станала по добра.Сега е някак си по детаилна и по чиста,в първите часове ми изглеждаше някак си по мътна,но сега е супер яка.И за тези които си мислят че плазмите нестават за дисплей на комп. мога да им кажа че я ползвам и затова макар че компа ми е Imac 27' и съм с възможно най голямата резулюция 2560 х 1440,също така и играя PS3 по няколко часа,а жената като почива играе по цял ден,над 7 часа.Да си кажа честно отначало наистина небях много впечетлен от покупката му,но сега изобщо несъжелявам за 2599 евро които дадох за него,наистина съм супер доволен от тв-то и от 3D-то.
-
pdydy, взел си хубав телевизор и си навъртял много часове.
Рекордьор си и по правописни грешки.
10 реда = 10 грешки !!! :Drinks:
-
Веднъж настроени каналите не се променят, освен ако не дадеш наново автоматично търсене. Благодаря dvdo! Защо има само 2 DVB-T канала: бтв и тв7, и се повтарят по 4 пъти?
-
Днес гледам 50G20 в сайта на ТМ са го смъкнали с още 400 лева - Цена: 1,999.00 лв?!?!?! Нещо проблемен ли е този модел и искат да го разкарат или.... е бил на нереално висока цена досега. Миналата седмица ако не се лъжа въпросния модел беше с цена около 2700 лева.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Avtomoto
Днес гледам 50G20 в сайта на ТМ са го смъкнали с още 400 лева - Цена: 1,999.00 лв?!?!?! Нещо проблемен ли е този модел и искат да го разкарат или.... е бил на нереално висока цена досега. Миналата седмица ако не се лъжа въпросния модел беше с цена около 2700 лева.
Според мен (напоследък следих отблизо как се развиват нещата с цените на тези конкретно телевизори) това е някаква по-особена, но явно доста успешна политика на Техно... за увеличаване продажбите по празниците. Цените на всички телевизори досега бяха значително завишени спрямо да речем австрийските и в момента са направо изравнени, като точно на този модел дори е по-ниска отколкото в Geizhals. Интересното е, че тази политика е предприета само спрямо телевизорите на Panasonic, и то за конкретни модели от по-високия клас. Това нищо не означава, сегашният 50G20 си е толкова добър, колкото и когато е струвал 2800 лв., екземплярите, които се продават сега не са дефектни или пък залежали и т.н. Същото важи и за 42G20. Тъй че, смело напред, цената е перфектна, няма просто такава оферта!
-
Цитат:
По Коледа стават чудеса ! Взимай !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Днес отидох в Техномаркет с нагласата да разгледам LCD модели, или по скоро да видя специално LG 47 LD750 и Самсунг LE 46C650....нямах намерение да купувам, но тогава видях PANASONIC TX-P50G20E на цената от 1999 лева и без да се замисля го купих. Надявам се да съм направил правилния избор.
-
Цитат:
Още се колебая между 50G20 и 50C7000....
misho74 - честито за придобивката ! :Drinks:
-
Цитат:
Още се колебая между 50G20 и 50C7000....
Ами виж сега, и двата телевизора не са това, което трябва, просто не са достатъчно добри, то и изобщо няма към момента такива. Ако можеш да преглътнеш липсата на 3D (аз лично не бих могъл да го преживея), малко по-лошото скалиране от SD и липсата на Color Management System, то просто няма място за чудене - G20 на тази цена и с 5г. гаранция си е супер оферта. Успех в избора!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от misho74
Днес отидох в Техномаркет с нагласата да разгледам LCD модели, или по скоро да видя специално LG 47 LD750 и Самсунг LE 46C650....нямах намерение да купувам, но тогава видях PANASONIC TX-P50G20E на цената от 1999 лева и без да се замисля го купих. Надявам се да съм направил правилния избор.
Няма по добър избор от тоя.Със здраве да го гледаш.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobi700402
Няма по добър избор от тоя.Със здраве да го гледаш.
Благодаря!!! Първи впечатления, учудващо добра картина на аналогов сигнал, направо съм учуден след това което видях в Техномаркет.Надявам се тия дни да ми пуснат цифровата за да видя разликата
-
На PANASONIC TX-P50VT20E/A му падна цената -стана като на PANASONIC TX-P50V20E когато излезе на българският пазар.
http://www.technomarket.bg/products/...-tx-p50vt20e-a
освен това май е и на промоция -дават го в пълен 3D комплект -блу-рей плейър и очила
PANASONIC TX-P50V20E падна му цената с още 400лв /моят го взех за 3399лв
http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p50v20e