Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/
Колеги здравейте имам едно питане , може някъде из темата да е написано , но не го намерих.
Става въпрос за screen mirroring на ST60. Искам да пусна дисплея на телефона на телевизора , но безжично с wi-fi без никакви адаптери и т.н.
Телефона е Note III , той си има функция screen mirroring , но като му дам да сканира и не открива телевизора.
Четох някъде , че и miracast не се поддържа на ST60.
Някакви други идеи да дадете ?
Поздрави !
Ако няма Miracast няма как да стане без кабел.
Цитат:
Първоначално публикувано от
aldokalcone
Мога ли да попитам само /а и може би ще е полезно и за другите/. След като е купен онлайн - може да го върнеш само с куриер или може и директно в магазина? Ти как го върна? Сумата възстановиха ли ти я?
Аз сам си върнах тв-то(клиентите са длъжни сами да връщат стоката) и сумата ми я възстановиха веднага.
Дойдоха седем нови приложения в APPS .За съжаление само игри, нищо съществено. Очаквах VOYO BG , поне така обещаха от Voyo...
Цитат:
ceco7
...Моят телевизор е на 6 месеца и е точно на 2007 часа . Как е при вас с часовете дотук. Прави ми впечатление ,че когато телевизора беше около 500-600 часа имаше трудно махащо се досадно лого на btv HD . сега вече нямя такъв проблем . Явно телевизора влиза в силата си след 1000 часа , дори и като качество на изображението !!! Моля за вашето мнение .
Моят е на точно 7 месеца и 2 дни вече. Часовете са 2273... След като "плаках" по-назад в темата за отпечатъци, особено при HD канали, отдавна вече няма такива проблеми. Така че - потвърждавам мнението ти. :)
Някой знае ли нещо по въпроса кога ще излезе приложението за HBO GO за Panasonic Или с някакъв медия плеър
Цитат:
ceco7
.... : Моят телевизор е на 6 месеца и е точно на 2007 часа . Как е при вас с часовете дотук. Прави ми впечатление ,че когато телевизора беше около 500-600 часа имаше трудно махащо се досадно лого на btv HD . сега вече няма такъв проблем . Явно телевизора влиза в силата си след 1000 часа , дори и като качество на изображението !!! Моля за вашето мнение .
Моят 50st60Е е на около 7 месеца и на почти 1500 часа. Имам остатъчно лого особено като работи повечко време на Евроспорт. Кофти беше по време на световното по снукър, но след третиране с черно-бялата лента известно време логото изчезна.
Здравейте. Търсих, търсих и не намерих настройките за баланс на бялото на ST 50. Moля за помощ.
Хм, вече имам обяснение защо изведнъж осветеността на картината нарастна. От няколко дни наблюдавам доста силно светене откъм екрана, особено на някои реклами. А то просто телевизора е 'навършил' някакви часове (3 месеца и малко над 600 часа). :) Наложи се да намаля контраста, за да гледаме нормално. В този ред на мисли, някъде настройки за напълно разработени телевизори?
Имай в предвид, че са за американските модели
Settings, Calibrations - DNice
8 Прикачен файл(ове)
Проблем с Panasonic Plasma tx-p42u20e
Здравейте, преди няколко години си купих Panasonic Viera плазма tx-p42u20e. От вчера на екрана се появи вертикална лента по средата.
Прикачен файл 13861Прикачен файл 13863Прикачен файл 13864Прикачен файл 13865Прикачен файл 13866Прикачен файл 13867Прикачен файл 13868Прикачен файл 13862
Някой има ли подобен проблем??? Какво е това? Винаги съм го пазил, гледам го винаги с картина изпълваща екрата, със скъп разклонител е който уж го пази от токов удар, никога не е стоял с една картина дълго време че да изгори някой пиксел.... Не знам какво му стана. Просто го пуснах и това е.
За съжаления не си първия с подобен проблем.
Започвай да мислиш за нов.
Да разбирам че това не може да се поправи.....
Когато взех телевизора, PANASONIC пуснаха 3 години допълнителна гаранция за всички модели плазми, като доказателство че са много качествени, тази допълнителната още мисля че не е изтекла, дали ще го сменят?
Ако не ти е изтекла гаранцията най-вероятно ще се радваш на нов телевизор.
Тази черта е проблем с панела. За да се оправи трябва да се смени панела, а такъв едва ли ще имат в наличност.