Отговор: Panasonic TX-47AS650
Аз от флашка/хард не пускам, но с UMS нямам никакъв проблем - пускам си всичко от компа през Wi-Fi.
И казваш, че вдичко си върви? Трябва да пробвам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Как така - не тръгва , какви формати и как ги пускаш - плеъра не е на нивото на корейските, но повечето важни (1080р/720р ,mkv) си ги възпроизвежда ?
Примерно. Свалям си Game of Thrones от торенти, мятам го директно на USB - File nit supported, качвам го на Media server (външен твърд диск закачен за рутер) и пак - File not supported.
Бутон Apps>Медия плеър>Видео и не тръгват? Сървърите на рутерите мисля не се поддържат от тв .
Точно така. Пише, че файла не се поддържа.
Я дай да го видим тоя файл - да не е някой avi/divx ? Аз почти всичко , което съм пробвал е тръгвало на плазмата ми , но говоря главно за 1080/720р файлове . От флашка или ХДД пробваш? Ъпдейтван ли е тв ?
@svetlio1 пусни ми на лично мейл да ти изпратя поканаза файла в OneDrive, че да не се юрнат от форума да го свалят и да генерирам трафик. :)
Възпроизведе се без проблеми файла на 50ST60 и 49CX740, че и на 40В750 - не е супер качествен, но не мисля, че трябва да имаш някакви проблеми с подобни файлове през USB плеъра . Виж за мрежово ще ти трябва някакъв сървър на компютъра - вградените в рутерите са проблемни за тв - пробвах от моя T(ъ)P Link 1043 , вижда му мрежата , но не вижда никакви файлове - може и да стане с някакви настройки или с друг фърмуер за рутера , но нямах време да търся инфо в нета, че беше към 3.00 ч и едвам гледах вече :)
Благодаря. Ще пробвам това с друг сървър. Или ще се разровя за рутер. Ако ще държа компютър включен за да гледам филм, то по-добре да не се занимавам, а направо HDMI :)
Някой може ли да каже мнение за PANASONIC TX-65CX410E. На добра цена е.
ЧИ за Вестел ква да е цената :)