Здравейте,
Бих искал да помоля за съвет и помощ ако някой е срещал следният странен проблем.
Въпросният 3D телевизор го имам от 3-4 години , като преди 3 седмици съвсем нормално исках да го включа от дистаноционното ,но без успех.
Какво имам предвид. Телевизора е включен към тока и лампичката отпред си свети червено.След като натисна копчето от дистанционното за включване въпросната лампичка започва да мига в червено 10 пъти , след това светва в зелено за момент и отново започва да мига в червено пак 10 пъти и така до безкрай, без да се стартира екарана.Немога да разбера какъв е точно проблема дали не е влязъл в някаква защита и ако е така как да я изключа.Гледах в ръководството на телевизора,но няма описан такъв вид проблем или защита в която да влиза телевизора.
Занесох го на сервиз и след като го погледнаха казаха ,че няма видими повреди по захранването и най-вероятно е софтуерен проблем,но те немогат да го отсранят.
Моля за помощ и съвет ако някой е имал сходен проблем и ако е реално софтуерен проблем ,къде в София ако някой знае мога да го занеса да го погледнат и отремонтират.
Ще съм благодарен на всеки , който сподели мнение и даде идея.
Благодаря предварително!