Отговор: Проблем с гаранцията на телевизор Панасоник
Това е така, но за целта колегата трябва да е направил рекламацията в магазина или при търговеца.
Доколкото знам, в сервизите нямат такива 'журнали". При тях, както е написал hristoslav2, има приемно-предавателен и констативен протоколи.
За съжаление не успях да открия бланката за невъзможност за ремонт на стоката. Махна ли са я от сайта на сервиза по обясними причини.
Oще права за потребителите: Две години гаранция и ремонт в разумен срок (capital.bg)
на моито приятелче с лилаво-синьото LG, на третата година(5 години грижа за клиента) му смениха подсветката за 1 седмица, като просто са чакали няколко дни оригиналната от LG...
като го носихме го оставихме с кашона и гаранцията(без стоиката, ду и кабела). Получи приемен протокол, като го уведомиха, че ако до 30 дни от постъпването в сервиза, не го отремонтират, ще му издадат протокол за смяна на телевизора...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Какъв модел е този Панасоник, ако не е тайна?
Бих им го занесъл и ударил в земята на тия шиши измекяри. Така ще имат резервни части и имат да чистят.
После защо всичко купува от Емаг, Дигитал , нямало клиенти, работи..... И без това само подпират щандовете.
Телевизорът е 55 инча 4к купувам за 1200лв,пуснал съм жалба в КЗП само не знам кога ще се свържат с мен
Проблема е решен, след издаване на протокол телевизорът е подменен в технополиса
Дали сигналът в КЗП не е изиграл положителна роля.
Кой модел им предаде и с кой модел ти го подмениха ?
И как точно се нарича протоколът, който издадоха от сервиза?