Насочил съм се към 40 инчов PHILIPS. Разглеждах цени, мнения и т.н. и вчера ми направи впечатление, че цените спрямо тези от предишната седмица навсякъде отидоха с едно 100 лева надолу. Прилагам screenshot от цените в техномаркет днес:
[img width=800 height=395]http://img195.imageshack.us/img195/7389/phillipsh.png[/img]
Дилемата е кой от трите PFL5605 - PFL6605 - PFL7605 да избера. Като външен вид/дизайн най ми харесва черния 5605, обаче в магазина ми казаха че бил с по-лош процесор. От друга страна се чудя каква ли е врътката със 7605, защото доскоро този телевизор е бил 1500 и повече лева - да не са някакви залежали или refurbished бройки?
Телевизора ще се ползва като телевизор и нищо повече - абонат съм на близу и мисля че и на трите модела мога да гледам цифровата им телевизия без външен приемник.
И последно - ако реша да взема 7605 - амбилайта може ли да се изключва? Най-малкото стената в помещението, където ще го ползвам не е бяла, а доста силен жълт цвят и не съм убеден от ползата от файдата....
Предварително благодаря на отзовалите се.