Хора помогнете. Преди малко си взех новия приемник на Булсатком но не мога да го свържа с телевизора с HDMI - въобще не изкарва сигнал на тв-тоКъде бъркам ?
Хора помогнете. Преди малко си взех новия приемник на Булсатком но не мога да го свържа с телевизора с HDMI - въобще не изкарва сигнал на тв-тоКъде бъркам ?
Като начало - какъв HDMI кабел ползваш -този който идва със ZHD200 ли?
С него съм, да. Имам и друг кабел, но би трябвало с този от комплекта да стане.
Снощи ми се случи същото и се оказа че не съм вкарал до край кабела в ZHD200, погледни дали си го вкарал до край че малко трудно влиза
![]()
![]()
То "би трябвало " и "става " са две различни нещаПървоначално публикувано от blitz
-често има дефектни партиди в тия приемници / и кабели е СТБ
/.
И с 2-та кабела едно и също. Това, което направих: за да пробвам да не е от кабела свързах лаптопа с тв. Излезе картина. След като върнах кабела в приемника телевизията тръгна. Но ми показва във функциите "компютър"...и не действат функции като разпъване на картината и т.н. Отделно, че образа е по-лош от стария приемник![]()
Отиди във форума на Булсат или във форумите специализирани за сат тв.Търси там на лични DIMCHO-той е гуру-то!
p.s.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64
Оправи си настройките за ХД изход в ZHD200 .
Някакси успях да пусна сигнала - рових настройки, сменях канелите. Но въобще не съм доволен от качеството - HD са добре (с изключение на 1-2 които не знам дали могат да се нарекат HD), но останалите канали са ми по-зле от преди
"INFO" ,когато си на съответният за СТБ на Булсат HDMI вход какво ти изписва -би трябвало да е "1080i 50hz".