-
Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/
Обръщам се към всички собственици на телевизори Филипс модели 2011 година
Напишете плюсовете и минусите, които сте забелязали във вашите телевизори - това е с цел да опресним втори пост на темата, което ще е от полза за всеки нов член на форума желаещ да си закупи такъв телевизор.
-
Моля за помощ!!! Телевизора ми е 6606. Имам проблем с пускането на субтитрите:( Изобщо не се появяват . Ако можете да ме светнете как точно трябва да стане. Благодаря преварително:)
-
Има нова версия на SW 14.095 за 9-та серия(както и за 6,7 и 8 серии). Няма актуален changelog за 8000 и 9000. Не мога и да тествам, защото съм на ски...Ако няма има идея какво е новото - да пише.
Ето промените в 6000 и 7000:
Q5551_0.14.95.0 (Date published: 2012-02-01)
• Added an option to disable the deletion of channels in background install. (Only applicable to Kmodels)
• Teletext is not working on ZIGGO channel. (Only applicable to country, Netherlands)
• Movie stops by itself when you watch a rented movie from an online video store.
• Unable to activate MHEG (with the red button) on a MHEG channel.
• Ambilight flashes intermittently. (Only applicable to 7000 series)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от dimitargeorgiev
Моля за помощ!!! Телевизора ми е 6606. Имам проблем с пускането на субтитрите:( Изобщо не се появяват . Ако можете да ме светнете как точно трябва да стане. Благодаря преварително:)
Не мисля, че е възможно за момента, главно заради това:
Цитат:
Question:
Can I use my own subtitle files (with file name extension such as srt, smi, sub, ssa, txt and so on)?
Answer:
Your TV supports the use of external subtitles with file name extension srt, sub and sami exclusively when you watch movies from a USB memory device. Only Latin-1 and Western European (ISO-8859-1) subtitle character sets are supported.
-
100 % ли си сигурен че няма да стане :с
-
Ако погледнеш набора символи за Latin и ISO-8859-1 ще видиш, че там просто няма букви от кирилицата. ТВ-то просто няма откъде да ги вземе ;) Аз досега на моя 32pfl6606h не съм успял да ги подкарам, а не съм чул и за някой друг да го е направил.
Имаш 2 варианта - единият е предварително да си вградиш субтитрите във филма с някоя програма, другият е:
http://www.techno-mix.com/product/49...lips-hmp-3000-
-
-
Няколко пъти изписаха Full HD 3D :081: ,което си е меко казано заблуда на клиента.
-
Full HD 3D.....заблуда на клиента .
Какво имаш в предвид?
-
Че модела е с пасивно 3Д ,което не е fullHD .
-
Трябва да се пише: Half HD 3D, но те излизат с номера, че е Full HD за 2D а отделно си има и 3D за което се мълчи че дефакто не е Full HD...
-
Нещо бързо изчезна видеото :-memnon ,но си пишеше точно FullHD 3D .
-
Освен ако на клипа не е била 9-та серия,която е с активно 3D.
-
какво ще кажете за PFL5405 ?
чудя се м/у него и toshiba
благодаря
-
Не е добра идея ,най-малкото защото е от 2010 г. и какъв размер и до колко лева те интересува?
Цитат:
Първоначално публикувано от madmaxx
Освен ако на клипа не е била 9-та серия,която е с активно 3D.
Клипа си беше озаглавен "Easy 3D" и за 7 серия. При активното 3Д уж всички серии са им 3Д.