Здравейте,
Моля за вашето мнение за PHILIPS 47 PFL 7008 K / 12. Цената в Техно Микс е много примамлива - 2199лв. PHILIPS 47 PFL 7008 K / 12.
Поздрави,
Камен
Здравейте,
Моля за вашето мнение за PHILIPS 47 PFL 7008 K / 12. Цената в Техно Микс е много примамлива - 2199лв. PHILIPS 47 PFL 7008 K / 12.
Поздрави,
Камен
И какво по-точно ? 700Хц щом е , е върха !
Според мен менюто му е минус .
Модел с отлично качество на картина и звук.
Philips винаги са били за мен безспорни лидери за тези които търсят максимума.
Успех!
Менюто на 7-ма серия май не е толкова тегаво.
Недостатък по-скоро са "смарт" функциите:
-Netflix не се поддържа (все още) в България
-PVR работи с IP-EPG, което също не се поддържа (все още) в България
-останалите приложения са от тъпи, по-тъпи
но пък...
+Тристранният Ambilight XL
+Wi-Fi Miracast
+вградена камера
+Дистанционното управление с клавиатура
Мерси за обратната връзка. Принципно смарт функциите не ме вълнуват, по-скоро държа на качествена картина и звук. Надявам за тези пари да направя най-правилния избор![]()
Тя качествената картина не зависи само от телевизора , а и от входящия сигнал . А плазма не те ли вълнува ?
Не плазма не ме вълнува. Но сега пък гледам SAMSUNG UE-46F6510 и SAMSUNG UE-46F6800, които са на същата цена като Филипса. Моля за мнение
Филипса е с пасивно 3Д, Самсунгите - с активно 3Д.
46F6510 е много добър модел, но въпросния Philips е в пъти с по-добра картина.
Решават само твоите очи.
Успех!
Philips ще е ! Благодаря за инфото !
-200/300лв не бих казал ,че е същата цена - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...46F6670-3D-LED- чак за "в пъти" по-добра картина - едва ли , виж Амбилайт-а си е предимство , но то и за IPS панел си е направо задължителен . Единствената ми по-сериозна забележка към Самсунг-а е , че нещо не съм много очарован от картината от вградения DVB-C тунер - може би е до ъпдейт и настройки . Най-добре отиди и ги погледай на живо , че то по описание само "звезди ще ти свалят" производителите .
![]()
Здравейте, Да попитам и тук (вече питах в общия форум за Филипс, но нямам отговор): има ли ъпдейт за този модел на Филипс , подобен на ъпдейта за 42"-ия 7008 Филипс, който осигурява поддръжка на dts звук? На сайта на Филипс има ъпдейт от 05.09.2013 г., но не става ясно дали дава поддръжка на dts-а. Благодаря
DTS не става с само с ъпдейт , иска се и платен лиценз .