Гледам този модел в МЕТРО за 860 лв.Виждам че модела се води "бюджетен".Какво повече можете да ми кажете за този телевизор?Смарт и 3Д функции не ме интересуват принципно.
Гледам този модел в МЕТРО за 860 лв.Виждам че модела се води "бюджетен".Какво повече можете да ми кажете за този телевизор?Смарт и 3Д функции не ме интересуват принципно.
https://www.technomarket.bg/products...lips-48pfs6909
320 лева повече
Моят съвет е да жертвате 2-3 инча от размера и да вземете нещо по-сносно.
Ето този ( намерен от колегата off_line в друга тема) е друга Вселена в сравнение с този Филипс: Телевизор Smart 3D LED Panasonic TX-48AS640E, 48" (121 см), Full HD - eMAG.bg
Да това го видях днес и ми хареса, 2 инча не са болка за умиране.Хареса ми че за почти същите пари има всичко (не че ще го ползвам и 3Д-то и смарт-а).
- - - - - - - - - -
Днес ходих до техномаркет и ги гледах на живо.50Hz панелите са зле.Когато има или бързи движения или плавно преместване се вижда насичане на образа.Ще трябва да се бръкна около 1000 за хубав телевизор.За съжаление не мога да разбера тези 100, 200, 400Hz които ги пишат по сайтовете (технополис, техномаркет и т.н.) реално дали панела е 100Hz.
https://www.technomarket.bg/products/09136231/philips-47pfh6309 този поне 100Hz ли е?Днес го намалиха на 1000.
В интерес на истината ги гледам доста. Днес ще ида с парата в джоба и ако е 100 Hz ще го налазя. Телевизора си има всички екстри
Прав си, 50Hz е и взех 47PFK6589. Втори ден го разучавам и ми харесва. Голяма работа е ambilight-а тази екстра не я очаквах но много ми допада
Честито, Колега! ...а как се разбира реалната честота/има ли начин в менюто или друг?/ на опресняване за Филипс и защо не отговаря на действителната?! ... Уж сериозна марка,макар и вече в този сектор китайска!
На витрината в магазина се вижда много добре. Разликата в цената също го показва, а тя е 200 лв. (в случая 100 поради промоция ). Доста го джъткам тези дни, няма мазане или насичане на картината. Панела е 100 Hz а на кутията пише 400, доколкото разбрах тук в тези трикове е хватката.