Страница 21 от 31 ПърваПърва ... 111920212223 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 454
Like Tree93Одобрявам

Philips телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2002

Отговор: Philips телевизори 2016

Здравейте, доста информация сте събрали за телевизорите Филипс, Браво!
    Имам конкретно питане, Тепърва ще взимам такъв тип тв и ми попадна предложение за 47PFL9664H/12. Знам, че е доста стар модел, но бил работил малко часове... та заслужава ли си тази висока серия за телевизор втора употреба и на цена около 600лв? Доста май ми се струват, но нека който има знания да каже Благодаря.

2.  

3. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Предвид, че е на 4 години... определено не. В момента има доста добри модели и не се спирай задължително на Philips. Разгледай, всички производители, какво предлагат в ценовия клас, в който се целиш.
    Определи приблизителен бюджет (+/-).
    Разгледай водещите производители, какво предлагат (Sony, Panasonic, Philips, LG, Sharp, Samsung).
    Моят съвет, към теб е да избереш телевизора с най-добра картина и диагонал, който ти харесва + възможно най-дългата гаранция, която предлагат. Не се цели в стари продукти, които не знаеш действително, колко са работили и каква им е била експлоатацията.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2014

Мисля, че по-скоро е на 7 години - от 2009 г. Виждал съм го, но в по-малкия размер: супер картина. Провери ли колко са действително работните часове? "Работил малко часове" е доста относително. Цената не подлежи ли на договаряне?
    Shmi и novla харесват това.

5. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Да, прав си, грешката е моя. Телевизора е от 2009 година. Това прави нещата по-лесни. Просто абсурдно е дадеш, толкова пари за телевизор на 7 години. Обаче като се замислиш ТВ-то е 9-та серия и това, трябва да значи, че е флагманската серия. 2009 година е бил много над 600 лв. ... но толкова пари за ТВ на 7 години, не мерси (мое мнение).

6. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Тук сме на едно мнение...модела е морално остарял,дори наистина да е работил малко,което разбира се изобщо не е вярно...не си струва никаква инвестиция,няма значение че е бил флагманска серия...
    Този пост е редактиран от iveto; 01-11-16 в 12:58.

7. Тук е от
    May 2002

Благодаря за мненията. И на мен ми идва повечко от нормално сумата, макар, че е високата серия. Ще се оглеждам за нещо друго. Предимно ще гледам 2-3 часа макс на ден и някой филм от компа или от мрежата. Не съм с много претенции, ще е нещо 2ра употреба с гаранция най-вероятно, даже и 3д май не ми трябва. Зачетох се за LG, че имат проблеми в 6-та серия и те отпадат, Ще чета и ровя още Лек ден на всички.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Philips 65PUS7601

10. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Купих си за спалнята ултра хд филипс....обаче съм разочарован че стават за гледане само хд каналите....сд каналите мажат зверски....при положение че съм на кабелна тв. м сат....която пуска с висок битрейт каналите....576и каналите са ужасно мазни..... нова тв....черно море....бургаският канал 0 на ултра хд телевизор се виждат втрещяващо мазни......задал съм опция ултра резолюшън....уж дава като инфо за ултра резолюшън че само така телевизора ползва всички 8 милиона пиксела....за съжаление няма 4К ултра хай дефинишън канал м сат все още....чудя се какви настройки ще са най-добри да не мажат първобитно излъчващите черно море тв....канал 0....нова тв....алфа тв. ???

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Дай модел телевизр или разгледай за настройки на картината в нета. Спри всякакви "подобрители на картината" тоест филтри като Ultra resolution и подобни. На моя телевизор от подписа нямам никаква драма с гледането на SD канали от 2/2.5 метра.

12. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Ultra Slim LED UHD 4K 43 inch PUT4900

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Според Алекс
    Модели 2013-2014 ще получат поддръжка на Нетфликс
    Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog / Gibson Innovations Blog - Die Anlaufstelle für Philips Consumer Lifestyle (TV, AVM und mehr)
    karambam одобрява това.

14.  

15. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Отвартен съм от отпадъците на филипс. Има ли някой успял да върне филипс на Зора и замени с друга марка - на 7 дни от закупуването му е???

Ако кажа че телевизора е здрав, но не ми харесва ултра мазната му картина и искам да го заменя за по-скъп Самсунг....дали ще ми се изсмеят че не може???

16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Сам си виновен за съжаление. Освен, че е ниска серия е и от 2015та година модел ...Не знам какво разбираш под мазна, предполагам, че си махнал всичките филтри дето уж поправят образа. А колкото до връщането, по закон са задължени, просто отиваш и ако ти откажат вдигаш един як скандал с често споменаване на КЗП и може и да се случат чудеса.

17. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

никаква разлика не виждам и на включени и на изключени м пег филтри...колкото и да се взирам все една и съща мазня....
    - тука ме посъветваха и ултра резолюцията да изключа...
    - резултатът е че като я изключа UHD и линиите на терена вече не са линии - а вълни! ....осново футбол гледам....

- на изключен UHD и филтри - мазня и вълни! А на включена само мазня - та общо взето и в двата случая изображението е размазано лайно!

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Не си написал какъв е източника ти на ТВ сигнал! С външен приемник или с CAM, как е свързан и т.н.?
    На друго място или доставчик пробвал ли си телевизора?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 31 ПърваПърва ... 111920212223 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Левски - Завръщане | А ПФГ 2015 / 2016
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 5
    Последно: 13-11-17, 18:52
  2. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  3. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21
  5. системи за домашно кино-PHILIPS HTS-6100/12,PHILIPS HTS-8100/8140
    От maddog9 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 24-09-09, 13:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе