Проблем с разпознаването на USB на 50PUS6523
Господа, имам проблем. Телевизорът който закупих не разпознава флашка от 64 GB. Иначе разпозна хард диск от 250 гб, пусна mp 4, но за сметка на това не може да чете филми avi. Не съм работил с Филипс, има ли възможност да инсталирам някакъв плеър Kodi, Mx или нещо друго, което да помогне? Благодаря Ви.
Отговор: Проблем с разпознаването на USB на 50PUS6523
На какъв стандарт е форматирана флашката? Иначе го дават да чете AVI файлове.
Avi файловете са на хард диска от 250 гб. Вижда ги, но пише че няма аудио и видео. Иначе на флашката има Андроид май.
Форматирай флашката на FAT 32 или NTFS, ако ще качваш филми по-големи от 4 GB. AVI би следвало да се четат без проблеми. Пробвай на компютър или друг ТВ да не би да е повреден файла. Със SAPHI операционна система доколкото знам не може да инсталираш плеър от маркета, т.е. работиш само с вградения.
След като ти не знаеш какво има на твоята флашка и в каква файлова система е форматирана, ние как да го разберем?
И какво значи "...има Андроид май'?
Същото е и при файловете на HDD. Какви са, с какво разширение, резолюция, кодировка?
Въпросът ти звучи така: имам някакви файлове, записани на някакъв носител от неизвестен източник, но телевизорът ми не ги чете.
Ако искаш да ти се помогне, конкретизирай въпроса си.