Проблем с влизането в профил в Google Play/Youtube Philips
Здравейте, днес ми се наложи да ползвам опцията за преинсталация (от меню на тв) на телевизорът. Нещо като ресет до фабрични настройки и премахване на всички приложения и ъпдейти (на фабричните), заради многократен краш на Youtube приложението. След този преинстал , настройх ТВ-то, има интернет, но при опит да вляза с профила си в Google Play след въвеждане на потребител(поща) и после парола казва , че не съвпадат. Пробвах на компютърат няма проблем/грешка, смених въпреки това паролата и пак ми казва същото , че не съвпадат. Пробвах с изключване на телевизорът от захранването , няма ефект, пробвъх с браузъра му има си интернет(през страницата на гугле влизам в профилът). Може Google Play да се нуждае от ъпдейт (телевизорът е 2015 модел) но ако не може да се влезе как да стане, до преди преинсталът нямаше проблем с профилът. Някой да има предложение за решение на проблемът? В Youtube не мога да вляза също, при опит ми изписва забранено действие и не ме пуска да въведа данни, иска ъпдейт. В момента версият на Google Play е 8.3.01.
Отговор: Проблем с влизането в профил в Google Play/Youtube Philips
Лаишко предложение - нов фърмуеър?
Изпратено от моят Redmi Note 8 с помощта на Tapatalk
Отговор: Проблем с влизането в профил в Google Play/Youtube Philips
Има наличен по нов , бях го инсталирал , но е ужасно бъгав и се върнах на предната версия. Той бе и последният и от филипс си оставиха ръцете и зарязаха модела...да не повярваш че голяма фирма прави такива простотий... За проба ъпдейтнах, но проблемът е още наличен , сега ще прейнсталирам. п.п В 4pda видях ,че и други имат проблем с краш на youtube app - - - - - - - - - - Преинсталирах андройда, дадох фабрични настройски, изключих от захранването , изчистих кеша и данните на приложенията за гугъл плей и не става , създадох друг имейл и при него също изписва , че паролата и името не са коректни. Лошо е че ТВ-то няма никакъв файл експлорер и не мога да инсталирам нищо. Като се логна през браузарът му всичко е наред, но през приложение не е. Сякаш гугъл не дава достъп на телевизорът. Незнам какво да направя... Най-после успях....дадох наново да се прейнсталира, след което ме попита как искам да се логна с телефон/компютър с парола , аз избрах телефон телефон/компютър и дам ми даде пин код който да го въведа на androidtv.com/setup и после се дава на сайта sign и готово..