Здравейте, днес ми се наложи да ползвам опцията за преинсталация (от меню на тв) на телевизорът. Нещо като ресет до фабрични настройки и премахване на всички приложения и ъпдейти (на фабричните), заради многократен краш на Youtube приложението. След този преинстал , настройх ТВ-то, има интернет, но при опит да вляза с профила си в Google Play след въвеждане на потребител(поща) и после парола казва , че не съвпадат. Пробвах на компютърат няма проблем/грешка, смених въпреки това паролата и пак ми казва същото , че не съвпадат. Пробвах с изключване на телевизорът от захранването , няма ефект, пробвъх с браузъра му има си интернет(през страницата на гугле влизам в профилът). Може Google Play да се нуждае от ъпдейт (телевизорът е 2015 модел) но ако не може да се влезе как да стане, до преди преинсталът нямаше проблем с профилът. Някой да има предложение за решение на проблемът? В Youtube не мога да вляза също, при опит ми изписва забранено действие и не ме пуска да въведа данни, иска ъпдейт. В момента версият на Google Play е 8.3.01.