Отговор: 43PUS6554/12 Не мога да каствам клипове от комп към YouTube приложението..
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
Без да защитавам никого - всички бизнеси следват този "бизнес модел", който ти е приложил Philips.
Никой вече не се грижи за потребителите, а се въведе терминът потребителско изживяване или вече преживяване (който оцелеле:BigGrin).
Истината за "перфектното потребителско преживяване" | manager.bg
Няма значение какви са емоциите за клиента от продукта, Важното е да се предизвикат, като се насочава той към "предимствата и нуждата" от последния. Като старателно се крият недостатъците му, като ненужност, висока цена, малка надеждност, вредност и т.н.
Важното е да се продаде продукта, пък после всички канали за връзка с купувача се затварят или той просто се оставя "на изчакване", както в твоя случай.
Руснаците ползват термина "отфутболить" - да те препращат, разкарат, докато сам се откажеш!
Чудя ти се на издръжливостта - да чакаш 4 месеца някой да реагира адекватно.
Когато се появи проблема с каст иконката, аз вече бях в комуникация с Филипс относно проблем с Миракаст и не исках да ги "затормозявам" с втори проблем, тъй като имаха затруднения да оправят първия. Реално съм съобщил за проблема на 3ти януари 2021 и до днес са точно 2 месеца, което пак е много време при положение, че го оправих за 10мин.
Отговор: 43PUS6554/12 Не мога да каствам клипове от комп към YouTube приложението..
Здравейте, да изтупам малко прахта от темата.
Освен, че имам същия проблем, не ми стана ясно как става даунгрейда , при условие че, файла е с името на последния фърмуер.
Та бих бил много благодарен на автора, ако напише подробно какво точно е направил.
И за да няма хиляди въпроси:
да, изчетох инструкциите на алекс.
да, изтеглих подходящия файл от архивите на фърмуерите.
да, изчетох и цялата тема.
тв-то е 32pfs5803/12 .
Цитат:
miroto
Здравейте, да изтупам малко прахта от темата.
Освен, че имам същия проблем, не ми стана ясно как става даунгрейда , при условие че, файла е с името на последния фърмуер.
Та бих бил много благодарен на автора, ако напише подробно какво точно е направил.
И за да няма хиляди въпроси:
да, изчетох инструкциите на алекс.
да, изтеглих подходящия файл от архивите на фърмуерите.
да, изчетох и цялата тема.
тв-то е 32pfs5803/12 .
Здравей,
слагаш upgrade_loader.pkg файла във флашката (FAT/FAT32), махаш всякакви кабели свързани към телевизора. Докато телевизора е включен го изключваш от контакта, вкарваш флашката и пак го включваш в контакта. Инсталирането ще започне. Не натискай нищо докато не се върне към home screen-а. След това махаш флашката. Изключваш телевизора отново от контакта, чакаш 1 минута и пак го включваш. Преинстлираш го от настройките.
Кажи резултата.
п.с. ако не намираш по-стара версия (https://download.p4c.philips.com/fil...12_fhi_deu.pdf) на софтуера в toengel, пиши във форума и си поискай: https://toengel.net/philipsblog/supp...ware-versions/. Аз така процедирах, помолих Алекс да ми качи точно определена версия и той го направи. Също е добре да си запишеш някъде настройките на картината ако си ги барал. Аз 2 пъти се минах и трябваше наново да настройвам всичко.
Привет, играта загрубя :)
преди да свърша всичко описано от теб, реших да направя последна проверка.
И о чудо тв-то на синковеца, самсунг 43" умен с хандроид :) , на който можех да каствам през операта, вече е със същия надпис като при твоя проблем, нещата започват много да намирисват на права и договори.
Цитат:
miroto
И о чудо тв-то на синковеца, самсунг 43" умен с хандроид ....
Нещо си се объркал. Семсун нямат модел с Андроид.
ок моя грешка тизен било, но факта си остава.
Отговор: 43PUS6554/12 Не мога да каствам клипове от комп към YouTube приложението [SOLVED].
Тая простотия с кастването, аз не я разбирам, какво толкова каствате?
Отговор: 43PUS6554/12 Не мога да каствам клипове от комп към YouTube приложението [SOLVED].
Цитат:
tolostoi
ами, квото ти кефне, видео, десктоп и т.н.
Да де, ама 7-8 години имам телевизори който могат да кастват и съм го ползвал 3-4 пъти общо и то ... ьа да видя дали бачка. Та ще ми се да разбера дали губя нещо? Явно нещо презентации правите ...
Цитат:
miroto
Привет, играта загрубя :)
преди да свърша всичко описано от теб, реших да направя последна проверка.
И о чудо тв-то на синковеца, самсунг 43" умен с хандроид :) , на който можех да каствам през операта, вече е със същия надпис като при твоя проблем, нещата започват много да намирисват на права и договори.
Какво стана в крайна сметка? Намерили стара версия за твоя телевизор? Инсталира ли? Има ли каст бутонче?
Цитат:
tolostoi
Защо наричаш простотия нещо, което не ползваш и явно не разбираш?
Цитат:
tolostoi
Да де, ама 7-8 години имам телевизори който могат да кастват и съм го ползвал 3-4 пъти общо и то ... ьа да видя дали бачка. Та ще ми се да разбера дали губя нещо? Явно нещо презентации правите ...
В нас ми е такова разположението на стаята, че телевизора ми се пада пред лаптопа и ми е много готино и удобно докато си цъкам из YouTube, да кастна каквото гледам на по-големия екран на телевизора. Ако на теб компютъра ти и телевизора са ти в различни стаи, тогава не става.