Първоначално публикувано от
vdsvicky
От един ден съм собственик на този екземпляр и честно казано не мога да въздъхна WOW...! Взех го за кухнята и амбилайта ме определено ме радва, но картината му на HD е меко казано на средно ниво. Иначе е бърз благодарение на Android-а. При първоначалното му включване и търсене на канали, той си ги подреди както на него си му харесва - първо HD каналите и после всичко разбъркано, както му дойде. Очаквах БГ каналите да си подреди и после чуждоземските, но уви - разочарование. Опитът ми дотук за някаква подредба е неуспешен. Дали да не пробвам с друга страна, като например Финландия и да си подреди първо БГ каналите и после чуждоземските? Ще пробвам ...
Отново Philips ме разочарова с подсветката си! Дори и на най-яркото - отново екрана е тъмен! Черното което дава дълбочината на картината, не е черно, а нещо близо до него и детайла се губи! За тази си цена е меко казано посредствен.
Общо взето приятен ТВ, но картината му на HD не е ниво. Дистанционното му е разбираемо и лесно управляемо, но липсва функцията на търсене на канал при изобразяване на картината едновременно, както при при по-старите му събратя.
Звъкът му е добър и има запас от мощност. Нямам намерение да му вземам саундбар въпреки, че има такава възможност, защото все пак е за кухнята.
Като цяло - средно ниво. Нищо впечатляващо за тази цена!
За мен този ТВ трябва да струва не повече от 300 лева.