Какво би станало ако тока спре докато телевизора си прави актуалузция на софта в стендбай режим тъй като има такава опция в менюто да се актуализира докато е спрян
Какво би станало ако тока спре докато телевизора си прави актуалузция на софта в стендбай режим тъй като има такава опция в менюто да се актуализира докато е спрян
Няма да сработи после и ще се наложи, да го носиш в сервиз.
И кое е по добре опцията за автоматично актуализиране да бъде включена или изключена
докато е в гаранция не ти пука за нищо
като изтече вече и актуализациите спират
изводът е : удължавай гаранцията докато можеш
А има ли разлика между марките телевизори? При мен на LG-то веднъж наистина изгасна тока по време на актуализация , като дойде тока телевизора зареди супер бавно и после ме попита дали искам да актуализирам - тоест явно си е върнало на предната версия.
И наистина малко странно ми звучи инженерите да не са помислили тоя случай и телевизора да върви в сервиз.
Когато правиш Bios update на PC/ laptop е същото. Само някои марки и модели имат два чипа (Dual BIOS).
При ТВ нямам информация, но едва ли някъде има такова "разхищение".
Инженерите във всички области мислят само това, каквото им възложат маркетолозите и финансистите. Минимум от 30 години.
Ако толкова те притеснява firmware update или не го правиш, или свързваш ТВ към UPS.