Със сигурност бих избрал Philips OLED (да, знам, че са китайци) пред тази китайщина TCL, която на всичкото отгоре е и със съмнително качество. Също така напълно подкрепям горното мнение относно дисплея.
Преглед за печат
Със сигурност бих избрал Philips OLED (да, знам, че са китайци) пред тази китайщина TCL, която на всичкото отгоре е и със съмнително качество. Също така напълно подкрепям горното мнение относно дисплея.
Абсолтна тъпотия! Не мога да повярвам, че просто кастване от телефон, може да е толкова сложно и въпреки 45 манипулации да не можеш да достигнеш до резултат! Лошо е за новите им клиенти, че вече няма първите версии на хромкаста за по 130-50 кинта някога, сега трябва да се изръсиш по 3.
Сподели малко по-подробно впечатления от Philips с Titan OS.
Единствено, ако притежаваш такъв LCD телевизор!
Пишман тестери и диванни ревюта в нета колкото щеш!
Основно ме интересуват:
1. Качество на картина и звук, налични настройки за тях,
2. Основни инсталирани приложения, бързина и удобство за работа с Titan OS.
3. Субтитри на филми от външен източник - размер, цвят, положени и настройки.
Останалото, поне за което се сещам в момента, е с минимално или без значение за мен конкретно.
Бях се ориентирал към TCL C7L или C8L, но цветовете въобще не ми харесват.
Нито по клиповете, нито видени лично в магазина. За яркост си имам достатъчно качествени осветителни тела. :p
А Rolls-Royce на телевизорите - Sony, струва колкото автомобила, приведено спрямо съотношението на цените им.:BigGrin
Поне да бяха пуснали залъгалката с 10 години гаранция, като другия "флагман" - Miele!;)
Затова имате от 14 до 30 дни право на тест. C7 и 8 залагат предимно на яркост.
Личното ми време е безценно, за да го губя за поръчки и връщане.
Мисля, че съм го споделял нееднократно.
@h2,
Благодаря!
За моите нужди и според статиите към момента TITAN OS ме спечели.
Това, че е затворена, не ме бърка. А и едни "не демократи" сигурно са я "отворили" вече.
Остава на живо да проверя качествата на конкретен модел и да тествам в магазина.
Както и да пуснат моделите на човешки цени, естествено! :thumbsup:
:offtopic:
В магазина мога да сравнявам.
А в къщи да поръчам 2-3 и да тествам ли?
Един ден за всеки екземпляр дебнене на куриер за получаване и още един - за връщането.
"Куриерът ще дойде след 10:00", но въобще никой не знае кога ще благоволи да го направи.
Дали в 12 или в 18 часа.
"Ама къде сте, не мога да намеря адреса, Ще закъснея малко (+2-3) часа."
Благодаря за такива доставки и не е възможен избор на куриерска фирма. При любимите на някои, мамалиги.
Цяла работна седмица отива на кино. Кой ще освободи от работа и ще ми възстанови загубените надници?
Явно имаш много свободно време!
Няма токова нещо. С куриерите можете да си разберете за ден на доставка. Обикновенно доставят едрите след 13 часа.
Зависи с къде живеете. Като връщам едрото, го оставям във входа на кооперацията. И като звънни му отварям дистанционно и по камерите на биг брадър го напътствам :D
Не пиша наизуст!
Да не цапаме темата повече с глупости!
Кой точно модел Philips Titan OS 2025/ 2026 притежаваш?
Или си притежавал и колко време?
Ако не си имал досег с такива изделия за повече от няколко часа, моля да не пълним темата с безсмислици!
Какво и как ще си купя, решавам само и единствено аз!
Освен, ако някой не иска да ме спонсорира за ново AV оборудване на 100%.;)
В този случай няма да имам никакви претенции...
770 с нова май беше. Потрес. Остана само ламбилайта.;)
Разбира се, вие си знаете, но да не сбъркате.
Ново аудио оборудванe като пуснат Атмос 2