Не знам какви функции търсиш,но Samsung Smart View си има всичко.А иначе това е от моя телефон,не е официално ревю.Първоначално публикувано от plamen.petrov
Да
Не
Не знам какви функции търсиш,но Samsung Smart View си има всичко.А иначе това е от моя телефон,не е официално ревю.Първоначално публикувано от plamen.petrov
здравейте, след всичко изчетено се спях на 40Д7000 или 40Д8000 можели малко помощ.....каква е разликата между двата телевизора (освен в цената светещия надпис и металната лента при Д800)
и още нещо скаип имали го като приложение или трябва да се закупи....и може ли да се ползва без да е налична камерата
Разликата е в дизайна.Скаипа е безплатен,даже при мен си го инсталира сам.Ползваш си го без проблем,но за видео разговори вече ще ти трябва камерата на самсунг.
благодаря за бързия отговор ....относно приложенията закупват ли се или можеш да ги изтегляш безплатно
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326151708[/time]_________________________________________________
и още нештичко относно скайпа външен микрофон ли се ползва
Сега видях,това ли е което търсиш като функционалност.Първоначално публикувано от Oric
http://youtu.be/BHmJGe0ApHI
Колега, давам 2500 за твоето ТВ 46Д8000, ако си съгласен да действамеПървоначално публикувано от manci
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326181320[/time]_________________________________________________
http://translate.google.bg/translate...xxxx-2012-a%2F
ES8000 изглежда превликателно
Samsung обявиха 55" Super OLED екран, както и LG. Без филтри и подсветка.
За разликата м-у двата - май наистина само в дизайна на рамката е. Има една сравнителна таблица в брошурата която си взех от Техномаркет - само това е различно.Първоначално публикувано от wtina
Аз съм с 40D7000 - има скайп, но... за да работи пълноценно трябва да се закупи отделно специална камера (в нея е микрофона) - още 350 лв. А за чат - забрави просто - по-трудно е от писането на SMS, ако трябва да пишеш с дистанционното. На мен ми отне сума и време само да си вкарам логина и паролата на скайп. Аз затова и се надявах на доп.дистанционно с тъч дисплей - по някои ревюта се вижда че то предлага QWERTY клавиатура - но аз не мога да стигна до нея. Направих една пробна сесия със скайп: аз виждам и чувам моите хора от ТВ /отвратителна картина - зависи от качеството на тяхната камера/, те ми говорят а аз отговарям по чата на компютъра. Ами, не става така...
Има неща, които дразнят с този ТВ, например: забравя си мрежата - много често ме кара да мина наново по стъпките за избор на безжична мрежа и въвеждане на паролата. Хайде сега си представи, че трябва майка ми да го прави това - тя веднага ще вдигне ръце.
В телевизора има и FaceBook - обаче много орязан. Може съответно да отвориш www.facebook.com във WEB броузера на телевизора и да се логнеш там - но тогава не можеш да гледаш клипчета - излиза съобщение че трябва да се инсталира флаш player...
Има Picasa приложение, регистрирах си албума - снимките излизат с 512x384 размер - понеже Picasa били променили нещо но Samsung още не били отреагирали.
Бе въобще... царят е гол!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326184813[/time]_________________________________________________
Търся удобна клавиатура, с която да мога евентуално да чатя в скайп-а на ТВ-то. Инсталирах си вече Samsung Smart View, когато намеря време ще го пробвам.Първоначално публикувано от Oric
Скайп камера можете да закупите от ибей за около 100 долара.Има доста корейски продавачи.Също така и 3Д очилата са на добри цени.
Ето първото попадение при търсене:
http://www.ebay.com/itm/Samsung-Smar...item1c228b1af1
Ето това ми хареса (с QWERTY клавиатура):Първоначално публикувано от kokovi4
http://www.ebay.com/itm/Samsung-3D-S...ht_7479wt_1131
Здравейте!
Изключително много информация има на 1-ва страница от тази тема и не само в тази тема и доста четох.
Имам въпрос и се извинявам, ако има вече отговор. Не съм абузър и знам как да търся в гугъл и преди да се регистрирам тук съм търсил не 1 или 5 минути, така че без лоши чувства, ако въпросът ми Ви се стори лесен за Вас.
Не съм в час с всичко така, че да ме извините, но бързо се уча.
Приятел се сдоби с Samsung UE40D8000. Намираме се в Холандия и използваме Булсатком.
Свързахме го със скарт кабел и HDMI(MONSTER CABLE 1000EX FOR HDMI 2M 13 8Gbps')(и май моя приятел само се е набутал с този скъp HDMI кабел, тъй като четох в avforums, че няма разлика от този модел и другте освен огромната разлика в цената) и пуснахме смарт ТВ-то.
През скарт кабела изображението на каналите се вижда по целия екран.
При HDMI качеството вчера бе супер, но само HD каналите е виждат на цял екран, всички останали не, което е дразнещо.
Не разбирам и искам да попитам дали може и през HDMI сигналното изображение да се вижда на цял екран ?
Когато е през HDMI настройката за авто формат е неактивна, докато при скарт тя е активна и по дефоулт е избрана.
И понеже споменах, че през HDMI картината беше перфектна, то днес не е така.
Има ли значение в коя букса ще е вкаран HDMI кабела ?(4 са)
въпрос към plamen.petrov - няма ли възможност за включване на външен микрофон за ползване на скайпа (или слушалки с микрофон...)? всъщност вече съм го поръчала исках малко повече подробности като цяло доволен ли си от картина ,звук 3Д и др.
Явно се заформям като авторитет тукаПървоначално публикувано от wtina
ТВ има изход за слушалки отзад, но няма букса за микрофон. Не съм пробвал да сложа слушалки. Ако има някакви микрофони за USB - не знам, но мога да споделя че пробвах да включа една USB клавиатура... съответно никаква реакция от ТВ-то.
Ама това със слушалките и микрофона... ако стане, ще е хубаво да са с по дълъг кабел, нали, иначе човек може да си разтегне някой мускул на врата :P
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326197968[/time]_________________________________________________
А дали съм доволен от картина/звук - да, доволен съм - но трябва да се има пред вид, че критериите ми са силно занижени - досега гледах телевизия на един евтин стар ТВ тунер (60-70 лв) свързан с 24" LCD монитор и тонколонки за 12 лв. А по отношение на 3D - според мен трябва по-голям телевизор от моя (той е 40"). Гледах вече 2-3 филма, чак толкова не съм въодушевен. Имам и 2 канала с 3D, рядко стигам до тях.
От такива неща не съм доволен: например, бутонът Инфо показва дали текущият канал е 4:3 или 16:9, и аз очаквах че ако избера режима Auto на функцията P.SIZE, телевизора ще се настройва автоматично към вида на картината - но не е така. Не знам защо, но супер ме дразни деформирания образ при неправилен аспект.
plamen.petrov не си ли ти, който ни напусна от Джумла БГ
Знам, че преценката ти е лична, но да не си пил нещо ?
Как няма да има разлика от строто ти ТВ и това.
Би било чудесно, ако в подписа или под юзър инфо да има модела на ТВ-то което използвате.(да да и аз все още не съм го сложил)
Има безжични клавиатури, който работят с D8000 и предполагам не само с тях.
Относно камера и микрофон ето решението - http://www.samsung.com/us/video/tvs-.../CY-STC1100/ZA
В скайп сайта някъде бяха описани approved камери. Да търсете такива с вградени микрофони. А какво изисква Самсунг не знам все още, но със сигурност знам, че при моднат фирмлейр или хакнат на смарт тв-то може да се правят доста неща както и да се подобрят някой параметри.
Естествено ако подкарате PC камера през Самсунг смарт ТВ, то от другата страна няма да ви виждат перфектно докато СY-STC1100 го прави така.
благодаря за отговорите надявам се да съм направила добър избор с 40Д7000