Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 13 от 101 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    Ще го пробвам, благодаря! Въпреки че това което търся - вижда се tuk, липсва в 2 различни продукта и това ме навежда на мисълта, че разликата идва от ТВ-то.
    М-у другото, и това ревю - ориентирано към UE40D800 - не показва функциите, които аз търся.
    Не знам какви функции търсиш,но Samsung Smart View си има всичко.А иначе това е от моя телефон,не е официално ревю.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012

здравейте, след всичко изчетено се спях на 40Д7000 или 40Д8000 можели малко помощ.....каква е разликата между двата телевизора (освен в цената светещия надпис и металната лента при Д800)
    и още нещо скаип имали го като приложение или трябва да се закупи....и може ли да се ползва без да е налична камерата

4. Тук е от
    Nov 2011

Разликата е в дизайна.Скаипа е безплатен,даже при мен си го инсталира сам.Ползваш си го без проблем,но за видео разговори вече ще ти трябва камерата на самсунг.

5. Тук е от
    Jan 2012

благодаря за бързия отговор ....относно приложенията закупват ли се или можеш да ги изтегляш безплатно
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326151708[/time]_________________________________________________

и още нештичко относно скайпа външен микрофон ли се ползва

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Oric
    Цитат Първоначално публикувано от plamen.petrov
    Ще го пробвам, благодаря! Въпреки че това което търся - вижда се tuk, липсва в 2 различни продукта и това ме навежда на мисълта, че разликата идва от ТВ-то.
    М-у другото, и това ревю - ориентирано към UE40D800 - не показва функциите, които аз търся.
    Не знам какви функции търсиш,но Samsung Smart View си има всичко.А иначе това е от моя телефон,не е официално ревю.
    Сега видях,това ли е което търсиш като функционалност.
    http://youtu.be/BHmJGe0ApHI

7. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от manci
    Колега няма какво да съм объркал - има много писано по темата в интернет , разрови се и ще видиш . Твто съм го боцнал към комп с видео карта gtx 570 i i5 2500 k свързани с HDMI . Незнам настройките при теб какви са но по вероятно е на теб да не ти прави впечатление . Вградения плеяр не съм го пробвал щото компа ми върши тая работа а нямам 50 гб флашка да си запиша блу рей филм на нея .
    пс. твото няма кабелна и няма боцната сат букса .

Колега, давам 2500 за твоето ТВ 46Д8000, ако си съгласен да действаме
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326181320[/time]_________________________________________________

http://translate.google.bg/translate...xxxx-2012-a%2F
    ES8000 изглежда превликателно

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Samsung обявиха 55" Super OLED екран, както и LG. Без филтри и подсветка.

10. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от wtina
    здравейте, след всичко изчетено се спях на 40Д7000 или 40Д8000 можели малко помощ.....каква е разликата между двата телевизора (освен в цената светещия надпис и металната лента при Д800)
    и още нещо скаип имали го като приложение или трябва да се закупи....и може ли да се ползва без да е налична камерата
    За разликата м-у двата - май наистина само в дизайна на рамката е. Има една сравнителна таблица в брошурата която си взех от Техномаркет - само това е различно.

Аз съм с 40D7000 - има скайп, но... за да работи пълноценно трябва да се закупи отделно специална камера (в нея е микрофона) - още 350 лв. А за чат - забрави просто - по-трудно е от писането на SMS, ако трябва да пишеш с дистанционното. На мен ми отне сума и време само да си вкарам логина и паролата на скайп. Аз затова и се надявах на доп.дистанционно с тъч дисплей - по някои ревюта се вижда че то предлага QWERTY клавиатура - но аз не мога да стигна до нея. Направих една пробна сесия със скайп: аз виждам и чувам моите хора от ТВ /отвратителна картина - зависи от качеството на тяхната камера/, те ми говорят а аз отговарям по чата на компютъра. Ами, не става така...

Има неща, които дразнят с този ТВ, например: забравя си мрежата - много често ме кара да мина наново по стъпките за избор на безжична мрежа и въвеждане на паролата. Хайде сега си представи, че трябва майка ми да го прави това - тя веднага ще вдигне ръце.

В телевизора има и FaceBook - обаче много орязан. Може съответно да отвориш www.facebook.com във WEB броузера на телевизора и да се логнеш там - но тогава не можеш да гледаш клипчета - излиза съобщение че трябва да се инсталира флаш player...

Има Picasa приложение, регистрирах си албума - снимките излизат с 512x384 размер - понеже Picasa били променили нещо но Samsung още не били отреагирали.

Бе въобще... царят е гол!

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326184813[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Oric
    Сега видях,това ли е което търсиш като функционалност.
    http://youtu.be/BHmJGe0ApHI
    Търся удобна клавиатура, с която да мога евентуално да чатя в скайп-а на ТВ-то. Инсталирах си вече Samsung Smart View, когато намеря време ще го пробвам.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Скайп камера можете да закупите от ибей за около 100 долара.Има доста корейски продавачи.Също така и 3Д очилата са на добри цени.
    Ето първото попадение при търсене:
    http://www.ebay.com/itm/Samsung-Smar...item1c228b1af1

12. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    Скайп камера можете да закупите от ибей за около 100 долара.Има доста корейски продавачи.Също така и 3Д очилата са на добри цени.
    Ето първото попадение при търсене:
    http://www.ebay.com/itm/Samsung-Smar...item1c228b1af1
    Ето това ми хареса (с QWERTY клавиатура):
    http://www.ebay.com/itm/Samsung-3D-S...ht_7479wt_1131

13. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте!

Изключително много информация има на 1-ва страница от тази тема и не само в тази тема и доста четох.
    Имам въпрос и се извинявам, ако има вече отговор. Не съм абузър и знам как да търся в гугъл и преди да се регистрирам тук съм търсил не 1 или 5 минути, така че без лоши чувства, ако въпросът ми Ви се стори лесен за Вас.

Не съм в час с всичко така, че да ме извините, но бързо се уча.

Приятел се сдоби с Samsung UE40D8000. Намираме се в Холандия и използваме Булсатком.
    Свързахме го със скарт кабел и HDMI(MONSTER CABLE 1000EX FOR HDMI 2M 13 8Gbps')(и май моя приятел само се е набутал с този скъp HDMI кабел, тъй като четох в avforums, че няма разлика от този модел и другте освен огромната разлика в цената) и пуснахме смарт ТВ-то.

През скарт кабела изображението на каналите се вижда по целия екран.
    При HDMI качеството вчера бе супер, но само HD каналите е виждат на цял екран, всички останали не, което е дразнещо.

Не разбирам и искам да попитам дали може и през HDMI сигналното изображение да се вижда на цял екран ?
    Когато е през HDMI настройката за авто формат е неактивна, докато при скарт тя е активна и по дефоулт е избрана.

И понеже споменах, че през HDMI картината беше перфектна, то днес не е така.

Има ли значение в коя букса ще е вкаран HDMI кабела ?(4 са)

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

въпрос към plamen.petrov - няма ли възможност за включване на външен микрофон за ползване на скайпа (или слушалки с микрофон...)? всъщност вече съм го поръчала исках малко повече подробности като цяло доволен ли си от картина ,звук 3Д и др.

16. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от wtina
    въпрос към plamen.petrov - няма ли възможност за включване на външен микрофон за ползване на скайпа (или слушалки с микрофон...)? всъщност вече съм го поръчала исках малко повече подробности като цяло доволен ли си от картина ,звук 3Д и др.
    Явно се заформям като авторитет тука

ТВ има изход за слушалки отзад, но няма букса за микрофон. Не съм пробвал да сложа слушалки. Ако има някакви микрофони за USB - не знам, но мога да споделя че пробвах да включа една USB клавиатура... съответно никаква реакция от ТВ-то.

Ама това със слушалките и микрофона... ако стане, ще е хубаво да са с по дълъг кабел, нали, иначе човек може да си разтегне някой мускул на врата :P
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326197968[/time]_________________________________________________

А дали съм доволен от картина/звук - да, доволен съм - но трябва да се има пред вид, че критериите ми са силно занижени - досега гледах телевизия на един евтин стар ТВ тунер (60-70 лв) свързан с 24" LCD монитор и тонколонки за 12 лв. А по отношение на 3D - според мен трябва по-голям телевизор от моя (той е 40"). Гледах вече 2-3 филма, чак толкова не съм въодушевен. Имам и 2 канала с 3D, рядко стигам до тях.

От такива неща не съм доволен: например, бутонът Инфо показва дали текущият канал е 4:3 или 16:9, и аз очаквах че ако избера режима Auto на функцията P.SIZE, телевизора ще се настройва автоматично към вида на картината - но не е така. Не знам защо, но супер ме дразни деформирания образ при неправилен аспект.

17. Тук е от
    Jan 2012

plamen.petrov не си ли ти, който ни напусна от Джумла БГ

Знам, че преценката ти е лична, но да не си пил нещо ?
    Как няма да има разлика от строто ти ТВ и това.

Би било чудесно, ако в подписа или под юзър инфо да има модела на ТВ-то което използвате.(да да и аз все още не съм го сложил)

Има безжични клавиатури, който работят с D8000 и предполагам не само с тях.

Относно камера и микрофон ето решението - http://www.samsung.com/us/video/tvs-.../CY-STC1100/ZA
    В скайп сайта някъде бяха описани approved камери. Да търсете такива с вградени микрофони. А какво изисква Самсунг не знам все още, но със сигурност знам, че при моднат фирмлейр или хакнат на смарт тв-то може да се правят доста неща както и да се подобрят някой параметри.

Естествено ако подкарате PC камера през Самсунг смарт ТВ, то от другата страна няма да ви виждат перфектно докато СY-STC1100 го прави така.

18. Тук е от
    Jan 2012

благодаря за отговорите надявам се да съм направила добър избор с 40Д7000

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 101 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе