Не са объркали. 34/20 мегабайта в секунда е мегабрутална скорост за флашка.
Да
Не
Не са объркали. 34/20 мегабайта в секунда е мегабрутална скорост за флашка.
"ztring theory stereo 3d" от youtube app e голяма мания
на мен не ми се обнови youtube?какво е ztring theory stereo 3d и как да го сваляПървоначално публикувано от kocetoMR
YouTube трябва да си го изтеглите отново!
Ето клипа за които говоря:
https://www.youtube.com/watch?v=cFiKC_TOhOk
Свалих си някои програмки за моя UED7000 и пробвах да редактирам каналите, но има проблеми.
- SamyGO-ChanEdit-v54cd.jar - записаният .scm файл стана от 30 KB на 300, и телевизора не го приема;
- SamToolBox.exe - работи принципно, но омазва имената на каналите с кирилски имена, например ВТК, както и 4 радио канала като Дарик. На телевизора тези имена излизат на маймуница. Интересно, че SamToolBox.exe не показва кирилските имена, а латински, напр. за ВТК излиза VTK. Когато ТВ-то зарежда файла, излиза за кратко съобщение "Country: OTN" - там някъде се крие проблема май...
Някой правил ли е такива опити с D серията на САМСУНГ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325175657[/time]_________________________________________________
На моята - Кингстон - пише:Първоначално публикувано от Lance
Kingston с 10 MB/s Read и 5 MB/s Write, и не става.
А може и друг да е проблема че не минава теста, кой знае - ТВ-то не казва подробности.
5MB/s е малко за ХД запис -поне 8-10 MB/s трябва да е -имам 8GB TDK /от синичките/ ,дава около 9-10MB/s и си работи с 40В750.
"plamen.petrov" - има разлика в това какво пише всеки един производител, много често скоростите не са реални. Аз преди да си взема "Transcend"a пробвах няколко, които не тръгнаха. Не очаквай и Samsung да са дали точните скорости, с които ще можеш да записваш. Трябва просто да пробваш.
тегля го отново но тогава ми отваря моето налично.дали трябва да изтрия старото и да изтегля ново?до сега смарта ми упдейтваще сам всичко сега обаче с този нов YouTube не ми се получаваПървоначално публикувано от kocetoMR
ти ъпдеитна ли си TV-to? Ако си начи не трябва да имаш youtube.Първоначално публикувано от vladi8008
SamsChannelEditor.exe-пробвай с тази,при мен работи добреПървоначално публикувано от plamen.petrov
не съм го ъпдеитнал не го ли прави автоматично , или трябва ръчно да го направя и коя версия да ползвамПървоначално публикувано от kocetoMR
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325227383[/time]_________________________________________________
T-GASDEUC-1017.1 някой ползвал и е тази версия за 6 серия
Здравейте,вчера влязох в сервизното меню и промених моя LE40D503 на D550.Видеото от Usb тръгна,има и субтитри,даже и каналите се запазиха.Ако искам да му сменя софтуера ,трябва ли да го върна пак на 503 или да му търся за 550.Благодаря на всички които ми помогнаха.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325240141[/time]_________________________________________________
Има ли начин да активирам PVR функцията.
Тук е проблемът! Никой не знае докато някой не пробва и не пише какво е станало.Първоначално публикувано от proce563
PVR не може да го пуснеш хардуерно не се подържа - дори не опитвай.
Първоначално публикувано от svetlio1Не знам какво да правя, пак не стана! Поръчах флашката от Plesio, не мина теста за производителност. После върнах Кингстона в Технополис и взех най-скъпия вариант - един друг Кингстон, 16 ГБ с 39 МБ/с Read и 21 МБ/с Write - 89 лева!!!. И с нея пак получих същото съобщение от ТВ...Първоначално публикувано от kiroslavov
Някакви идеи?
Тези скорости за флашка 39MB/21MB са много високи, някъде другаде е проблема - определено не в скоростта.