Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 53 от 101 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

spark33 ...Това на базата на какво го казваш? Виждал ли си ex700 за да твърдиш това? Моля давайте доводи ! Пак ще дам един тъп пример ...Нещо няма много Бентли-та по улиците ...сигурно не са надеждни коли щом не ги карат масово.

darkshadowzz , самсуняците имат много повече опции за настройка на картината спрямо Сони, медия плеъра на корейците отваря почти всичко за разлика от япончето. 3D-то на 6та серия предполагам, че си прочел, че не е Full HD 3D. Но ако ще си вземаш малък диагонал това не е проблем. При Самсунг има шанс да си купиш телевизор който не е с матрица на Самсунг ...

2.  

3. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    spark33 ...Това на базата на какво го казваш? Виждал ли си ex700 за да твърдиш това? Моля давайте доводи ! Пак ще дам един тъп пример ...Нещо няма много Бентли-та по улиците ...сигурно не са надеждни коли щом не ги карат масово.

darkshadowzz , самсуняците имат много повече опции за настройка на картината спрямо Сони, медия плеъра на корейците отваря почти всичко за разлика от япончето. 3D-то на 6та серия предполагам, че си прочел, че не е Full HD 3D. Но ако ще си вземаш малък диагонал това не е проблем. При Самсунг има шанс да си купиш телевизор който не е с матрица на Самсунг ...
    За какво да давам доводи ? Човека пита какво е мнението за Д6500 и аз казам, че за мен това си е супер телевизор. Ако някой е на друго мнение да му каже каквото мисли.

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Да де , ти си доволен ама защо ? Защото има по-добро еди какво си спрямо еди кой си модел ...това имах в предвид. Поста ми няма за цел да се заяждам а просто да оптимизираме отговорите си за да са полезни на другите потребители.

5. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Ами аз попаднах преди това на унгарския сайт на Самсунг (и си го преводох с Google Translate) и видях, че има такъв модел... по-скоро се удивих, и все още съм удивен, че в интернет няма нито един Manual, сайт за продажби или просто анализи на английски език... възможно ли е да толкова ориентиран модела към Източна Европа, че англоговорящата част от света да не е знае за съществуването му...

Както и да е, а имаш ли идея дали не е поорязан от нещо (тази третата цифра в модела 5450, която не е 0 ме озадачава), както например D5003 се оказа орязана версия на D5000 ? :rolleyes: Другата причина, която ме води към тази мисъл е, че този модел струваше по-малко пари от 40EH5300, който по логиката на величината на числата в модела, би следвало да е по-нисък клас от EH5450... :rolleyes:

Според мен третата цифра определя цвета на рамката и модела на стойката отдолу.

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от stenly

Христос Воскресе!

Когато свеждах избора си за телевизор, трябваше да избирам между 4 марки, в това число Samsung D5500, Toshiba, Sony EX720 и LG LW4500, колкото и да ме навиваха в Техномаркет, аз не се подадох и взех LG, пред Sony. Причините са две - по-реални цветове на картината, по-добро 3D, с нищожен crosstalk, въпреки че предимно 3D не гледам, но така и така ще взимам 3D телевизор, защо да не е с по-добро 3D? Относно Samsung, че не винаги можеш да попаднеш на техен панел, ами това лесно се проверява. LG, Samsung, Sharp и Panasonic, произвеждат собствени панели за разлика от Sony. Също чест прави на продавача в Технополис за препоръките които даде и въпреки че той е фен на Sony и сподели че притежава телевизори Sony - разбира се не същия модел, не ме посъветва за ex720. В нета също има доста негативни отзиви за модела.

Това го казвам без да имам за цел да заблудя някого, просто споделям мнение. И че който купува в днешно време Sony и си мисли, че е на "върха", се лъже, защото Sony сега, няма нищо общо от това преди години.

Още една тъпоумна фраза в Техномаркет от представител на Sony, когато избирах между това дали да взема Sony или LG, той ми каза - ти телевизор ли ще си взимаш, или LG? Това го оставям без коментар.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Относно това последното, трябваше да му отвърнеш "Аз съм дошъл за телевизор, не за Sony"

В края на миналата година четох в www.hdtvtest.co.uk , че дори и моделите на Sony подлежат на "руската рулетка" с матриците на AUO, също както е при Sansung!

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Относно това последното, трябваше да му отвърнеш "Аз съм дошъл за телевизор, не за Sony"

В края на миналата година четох в www.hdtvtest.co.uk , че дори и моделите на Sony подлежат на "руската рулетка" с матриците на AUO, също както е при Sansung!
    +1

Почти бях сигурен за това и исках да го напиша, но не можах да намеря линк, затова реших да не пиша, ако не е сигурно.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Редовен е. Не съм го сложил в таблицата все още - понеделник.
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...UE46EH5450WXXH
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...visions/led-tv
    Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Ами аз попаднах преди това на унгарския сайт на Самсунг (и си го преводох с Google Translate) и видях, че има такъв модел... по-скоро се удивих, и все още съм удивен, че в интернет няма нито един Manual, сайт за продажби или просто анализи на английски език... възможно ли е да толкова ориентиран модела към Източна Европа, че англоговорящата част от света да не е знае за съществуването му...

Както и да е, а имаш ли идея дали не е поорязан от нещо (тази третата цифра в модела 5450, която не е 0 ме озадачава), както например D5003 се оказа орязана версия на D5000 ? :rolleyes: Другата причина, която ме води към тази мисъл е, че този модел струваше по-малко пари от 40EH5300, който по логиката на величината на числата в модела, би следвало да е по-нисък клас от EH5450... :rolleyes:
    Допълних таблицата в трети пост.
    Ето ти и едно сравнение
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...UE46EH5450WXXH
    Разликите са в дизайна и PVR функцията.

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    Според мен третата цифра определя цвета на рамката и модела на стойката отдолу.
    Точно така.
    Четвъртата цифра обозначава - регионални орязани модели...

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Здравейте! Купих си samsung UE40EH5300. Oт два дни го мъча, обаче не успявам да му подкарам субтитрите. През USB си вървят, обаче през LAN не искат да тръгнат. Пробвах с Allshare, serviio и чрез мрежа на win7. И когато се опитам да пусна mkv файл от менюто на телевизора изписва че не се поддържа, а като му дам от компютъра ''изпълни към [TV40EH5300]'' няма проблем и филма си тръгва. Свързал съм го само чрез LAN през рутера. От флашката mkv файловете вървят без проблем.

12. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от musster
    Здравейте! Купих си samsung UE40EH5300. Oт два дни го мъча, обаче не успявам да му подкарам субтитрите. През USB си вървят, обаче през LAN не искат да тръгнат. Пробвах с Allshare, serviio и чрез мрежа на win7. И когато се опитам да пусна mkv файл от менюто на телевизора изписва че не се поддържа, а като му дам от компютъра ''изпълни към [TV40EH5300]'' няма проблем и филма си тръгва. Свързал съм го само чрез LAN през рутера. От флашката mkv файловете вървят без проблем.
    Доволен ли си от телевизора? Спрял съм се на този модел, какви са ти впечатленията... макар и кратки за него?

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Да, доволен съм. Останах приятно изненадан от браузъра и възможностите му да възпроизвежда клипове с висока резолюция от vbox7 и youtube. Много лесно се работи с менюто, и няма проблем с usb мишката закачих му първата която ми попадна и тръгна, радва и възможността за IPTV.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте, колебая се между SAMSUNG UE-40ES5500 и PANASONIC TX-L42E5E или ми препоръчайте нещо друго в тоя ценови диапазон. Колко Hz реалнo са единия и другия телевизор. Търся 40 - 42 инча като не държа на 3D а на добра картина и контраст. Моля за обосновани отговори като Благодаря предварително

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от STOYCHEV80
    Здравейте, колебая се между SAMSUNG UE-40ES5500 и PANASONIC TX-L42E5E или ми препоръчайте нещо друго в тоя ценови диапазон. Колко Hz реалнo са единия и другия телевизор. Търся 40 - 42 инча като не държа на 3D а на добра картина и контраст. Моля за обосновани отговори като Благодаря предварително
    Погледни този http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42g30e при всички положения е с по-добра картина и контраст от тези двата и е малко по-скъп

17. Тук е от
    Jan 2012

Покрай черния петък 13-ти и аз се сдобих с 37D6500, не можах да докопам 40-ка. Пак съм доволен, единствено звука нещо ми се струва доста некачествен като за такъв клас телевизор, няма ниски, звучи доста тенекиено . Имам един нисък клас 26C450 при който звука е в пъти по-добре, плътен и с ефект за пространственост ... звучи си доста добре . Някой с 37" или 40"-ка да сподели дали е нормално да е така или да търся причината в някой сервиз ? Благодаря предварително.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Колега, провери ли вече, дали нейде из менютата няма някаква настройка за звука от типа на "Clear voice" и прочее? При Samsung тази настройка дава много лоши резултати поне при по-предишната серия - C.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 53 от 101 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе