SAMSUNG 29 инча 100 hz -замазване при движение
Значи телевизора е самсунг слимфит купих го само преди 3 седмици от техномаркет за 930 лв
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09021183Ето го.Проблемът е при игра на playstation 2 при движение на обектите се получава едно омазване и разводняване на обектите.Например на футболна игра при пасове от една посока към друга линиите по терена се замазват и удвояват.
Мислих си че проблемът е от 100-те херца,но го тествах на 100 хз сони вега.Там образите са много по-зърнести ,но чак такова замазване няма.При мен обектите са напълно гладки,а не зърнести,но при движение ,както казах се замазват.
Оказа се,че бройката ми не е дефектна щото в техномаркета си носих плейстейшъна и го тествах на същия като моя-и там имаше такъв проблем.
Та на какво мислите се дължи и мога ли да се справя с този проблем по някав начин?Някой друг има ли опит с плейстейшън 2 на 100 херцови телевизори и тнт
Re: SAMSUNG 29 инча 100 hz -замазване при движение
Аз имах подобен проблем с доста скъп сателитен приемник, който на моя LG 29" 100hz също замазваше и се виждаше ако човек се вгледа достатъчно добре. А веднъж видяно, после дразни доста:) Сега съм с друг и няма замазване, така че проблема определено е в видео сигнала който подаваш на телевизора.
Не е в видео сигнала,защото на другите ми телевизори го няма това замазване като играя на ps2
Този модел телевизор е такъв. Примери се или го смени!
Купил съм го преди 3 седмици от техномаркета.Дали ще са съгласни да го сменя за PHILIPS 29PT9521 който е 30 лв по евтин,а освен hd има и hdmi вход.
Дали този филипс прави такова замазване ?
Мисля, че имаш възможност все още за замяна. Действай смело!!!
То възможност за смяна имало само първите 3 дни.А и бройката ми не е дефектна :(
Може би това е най-скапаният избор от 29 инчовите 100 херца.Сигурно тва замазване го няма при тв-та дето са с по 300 лв по евтини...
пробвал ли си да си поиграеш с "РЪЧНА ФИНА НАСТРОЙКА" ?
или с разделителните способности ("HD READY -HD : 720p/1080i") ?
Ръчна фина настройка е за качеството на тв програмите,а разделителните способности могат да се вадят само от компонентен вход,пък и тва няма нищо общо с замазването.
Проблема е технологичен! Просто точно този модел се държи така. Когато си го купувал е трябвало да знаеш точно за какво ще го ползваш - за телевизия или за монитор!!!
М/у другото не унивай а моментално се обади на лицензирания сервиз за Самсунг в мястото където живееш!!!
И те по принцип с някви настройки могат ли да махнат това замазване...
Абсолютно всичко е възможно. Обади им се веднага! Давай зор на проблема, че самичък няма как да се оправи.
Успех!!!........ и пиши след сервиза!
че то няма ли компонентен изход това PS2 ???
Този плейстейшън 2 включвал ли си го към някакъв телевизор и там да няма замазване на обектите.
При проба с 3 телевизора,два от които са нови, и трите да замазват.
Може проблема да е в плейстейшъна