Re: НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?
miro_vampiro ,ако имате време и желание разбира се,направете тест и на някой от Филипсите,например на 47PFL9703 или 47PFL9603,дали си заслужават парите, PIONEER KRL-46V също е интересен модел ама май го няма при тебе,за тези модели на Филипс са доста постни чуждите ревюта,от LCD-тата на Пионер само на 37 инчовия обръщат внимание.
Поздрави!
Цитат:
Първоначално публикувано от BrayanA
Някой знае ли input lag-а на А756 дали е толкова голям колкото на 9-ката? За игри става ли?
A756 е напълно различен от А786. Втория е като 9-та серия със LED подсветка и оттам идва големия лаг. Потърси по английските форуми за точна цифрва.
miro_vampiro благодаря за линка. Това ревю съм го чел, но аз питах за 756 а не 786. И аз като теб по цял ден в магазина и нещо съм хвърлил око на 46" и се чудя дали да не си направя един коледен подарък. Твоето мнение като голега какво е? А и на останалите разбира се.
Здравейте
е вече ми е време за почивка, но това догодина, затова не съм загледал дали беше 756 или 786 модела на самсунг :)
HunterBG ами не знам, аз телевизор се отказах да си купувам,въпреки че имам желание, но толкова пари не ми се дават.
Модела доколкото виждам е без LED подсветка, май го имам при мене в магазина , може да се тества при желание, но трябва Lazarus 18 да съдейства с Popcorn a си ако може и има време, че има перфектни тестове
veszxr тези модели ги нямам при мене, все пак магазина в който работя е от по малките, и нямам и място да ги изложа, иначе тестове за тях мисля че се намират достатъчно из нета , а за време, е намира се за тестове :)
Цитат:
Първоначално публикувано от miro_vampiro
С 40А786 вече се гледамe изпод вежди в нас. Бичим игри до скъсване ... в Normal Mode. Лаг-а е в границите на нормалното. Не усещам никакво забавяне. Не знам тия какво са мерили от hdtvtest. Телевизора е идеален за конзоли.
Здравейте
тъй като в момента 8 серия е на промоция и е на цената на 756-а + 22'', а за него най-малко се е писало тук, дали е добра сделка?
Малко информация за новите серии на самсунг http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=80099
http://i.gizmodo.com/5124124/samsung...ltra+thin-lcds
6,7,8 серия всички с лед подсветка, слим дизайн, 8 серия 200хз. Някой да ме коригира ако съм сбъркал, че набързо ги прочетох.
Дали се знае кога се очаква да излязат на пазара новите серии !?
Дано да им дойде ъкъла и ги произведат с матово покритие, че нещо в последно време се засилиха към слагане само на свръхгланцови огледални покрития.
Те компютърните монитори взеха да ги пускат само с огледално покритие, какво да говорим за телевизорите! :(
Монитора ми е с матов екран(Samsung2053BW) ,а телевизора(Samsung 40A656) с гланцов(огледален)...та според мен с гланцов си е супер и много му се кефя.Лично мое мнение над 40' телевизор с матов екран простее и изглежда по-нисък клас отколкото е ,за качество на картината не споря ,защото на вкус и двят приятели няма.
soon много си противоречиш... преди месец за теб нямаше по-добър телевизор от м86, който също е със свръх гланцово покритие и даваше "потресаваща SD/HD картина". Сега няма по-добро от 7603 с матово покритие. Нещо не се връзват нещата...
Абе и аз не се оплаквам от моя 46А656 , отражението не ми пречи особенно като се има предвид че съм го сложил така че да не се отразява много светлина в него!
HunterBG и двете мнения ги подкрепям.
Гледам и М86 и 7603 и съм супер доволен. Разликата в мненията ми са относно кое би било по-добре в крайна сметка лъскавото или тушираното покритие.
И тъй като целият ни живот е един голям компромис, нормално е човек да има претенция във всеки момент към по-добро. Ти пък се хващаш като хлапе на филия с мед (Ха-Ха разбира се).
Хайде успех на лутащите се!!!