Re: НОВИТЕ 9-та и 8-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?
  Аз ги гледах на 22.08 още, в петък се падаше. И на мене ми казаха след месец. Тогава разпечатваха яко кашоните. Имам и един въпрос към Лазарус. Разликата между 6 и 7 серия плазми на Самсунг и по точно PS-50A656 и PS-50A756 е основно в в по-големия контраст на последния 30000 и 70000. Днес се опитвах да видя разлика между двата, и като че ли А656 даваше минимално по-реални цветове. Специално проверих настройките да са еднакви. Би ли ги погледнал, за да си кажеш мнението за тези два модела?
  Ne съм ги видял последния път в ТМ. Ще ги погледна, макар че там не е най-доброто място за тестване на плазми, че е много светло. Лошото е, че май само 50 инча и нагоре ще са от тази серия.

В интерес на истината съществува PS-42A656, но дали ще дойде в БГ не мога да кажа. А ти би ли си купил 42", когато цените на 50" full започват от 2499.00лв за модел PS-50A456? 
  Въпреки че все още смятам, че HD Ready е напълно достатъчна резолюция, вече при 50 инча нуждата от по-висока резолюция става наложителна. Особено при моите условия на гледане.
Честно казано в скоро време ще търся нещо 46 инча и съм леко притеснен от изключително малкото предлагане плазми с този размер.
Не че 46PY85 е лош модел, но много ме блазни идеята за американския модел PZ800 с THX.
Може да се отвори възможност за транспортирането му в контейнер с други неща от Щатите и сериозно се замислям. Особено като гледам цената му от 2000$ за 46 инча.

Но да не спамим темата на Самсунг все пак.
   Успех в последното. Но надвам се не забравяш двата големи проблема при внос от US на телевизори (нямам предвид административните простотии), а именно 60Hz/110V - може захранването да е уневрсално и това да не е проблем все пак! И стандарт NTSC. Това прави тунера неизполваем. Не че не може да се ползва външен или комп де :). Ама нали все пак на плазмите голямата екстра им е SD сигнала! Така че аз лично се чудя дали е оправдана подобна покупка, просто съм водил тези разсъждения и за себе си... Сори за :offtopic: по темата!
  Тока не ме притеснява защото няма да ми е първия уред на 110 волта. Тунера си е някакъв проблем, но при положение, че винаги се ползва с външен декодер за цифрова едва ли ще ми се наложи някога, а и честно казано за тази цена и качество ще го прежаля.
Ще видим какво ще стане. В крайна сметка и PY85 е добър вариант.
     Re: НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?
   Мда... Кофти цена, пък и го няма в ТМ Стара Загора да му хвърля един оглед....
  Цените са като на Пайнер Куро а дали са толкова добри....?
Жалко че сигурно няма къде да се видят един до друг...
   Цитат:

Първоначално публикувано от zlobarov  
 Цените са като на Пайнер Куро а дали са толкова добри....?
Жалко че сигурно няма къде да се видят един до друг...

Гледах едно представяне на Pioneer Kuro и бяха снимани плазмите със старата серия с LED - F96 и при калибрирани дисплеи екрана на Самсунга светеше във абсолютно тъмна стая, а плазмата не се виждаше изобщо. Хубаво ще е да се направи такова сравнение и с новите модели.
  PANASONIC TH-42PY80P за хора като мен с малък хол , има ли сериозни причини и дефекти за да не го взема 
  А бре хора прочетете темата е за САМСУНГ, а не за Панасоник. Освен това има точно тема за Панасониците. Неграмотни ли сте?
   Цитат:

Първоначално публикувано от pantsiani  
 А бре хора прочетете темата е за САМСУНГ, а не за Панасоник. Освен това има точно тема за Панасониците. Неграмотни ли сте?

Съгласен съм! Темата малко се разми. 
'noises' - задай си въпроса в темата за избор на тв.