-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Като гледам само Popcorn AudioConverter ще те оправи. Обръщаш звука в AC3 и го изкарваш през оптиката.
Или пък си купуваш един свестен плеър с оптичен изход.
Samsung BD-P 3600 не е ли достатъчно свестен плеер, само да го накарам да чете флашките :) ... и мога да ползвам неговите HD-декодери с аналогова връзка до Онкио-ресивера :) ... има какво да се търси в новата конфигурация, затова и мисля да си взема малко отпуска :yahoo: ... да подерзая по въпроса :Drinks:
едит: нека все пак да кажа и за CAM-модула, качеството на цифровата кабелна от Кейбъл Тел е съвсем приемливо за 50", от 2,5-3 метра :) ... само ме яд дето ми ги подреди по азбучен ред, върви се оправяй сега, кое къде е :))
-
Здравейте,
като сте подхванали темата с плеърите и DTS мъчилото имам следното желание но незнам дали е възможно засега
1 =Филм с ДТС на външен хард - 2=плеър - 3=Самсуняка В650 + 4=5+1 sound. 1 и 3 ги имам какви 2 и 4 да закупя за да затворя цикъла
Мерси
Успех!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от besny
Здравейте,
като сте подхванали темата с плеърите и DTS мъчилото имам следното желание но незнам дали е възможно засега
1 =Филм с ДТС на външен хард - 2=плеър - 3=Самсуняка В650 + 4=5+1 sound. 1 и 3 ги имам какви 2 и 4 да закупя за да затворя цикъла
Мерси
Успех!
Ако искаш да минеш с минимум средства - WDTV + някакво евтино домашно кино с оптичен вход.
За 30-40 лева повече може да си викнеш един Xtreamer вместо WD TV.
От тези нагоре - Sky is the limit.
-
Имах възможност почти месец да тествам Samsung 32"B679. Телевизора разполага с DVB-C, DVB-T, DVB-S и DVB-S2 тунери. Това което ме интересуваше конкретно беше работата на сателитните тунери - оказах се повече от приятно изнандан. Всичко работеше "out of the box". Само с първоначални plug 'n' play настройки телевизора се справи с всичко което трябва да прави един HD сателитен приемник. Включително и DVB субтитри при HD канал.
Картината е много добра, матрицата беше S-PVA на Samsung. Това което беше неприятно е е стъкленото покритие, което има много отражения при гледане в светла стая, каквато е моята. Черното е на отлично ниво, поне за моите разбирания. Сравнявах пряко с Phlips 42PFL9603 и Sony KV29 FQ75(CRT). Имаше 100Hz Motion Plus с няколко настройки. Драстични артефакти нямаше при нито една от нстройките, но все пак на места се забелязват ако знаеш какво да търсиш. За мен предложението на Philips в тази област си остава най-доброто.
Медийният плейър е отлично организиран и се справяше отлично с повечето формати и субтитри. За съжаление не можах да тествам .mkv файл.
Има някои недоразумения в организацията на менютата и подредбата на програмите когато се ползват всички тунери, но с малко повече играчка и това се преодолява.
Като цяло телевизора е едно отлично предложение за всеки, който търси всичко в едно и иска да е готов за бъдещето ;-)
PS. Цената ще е около 1800лв за 32"....за съжаление.
-
-
Опитваме се да подкараме безжична мрежа на Samsung B750 с техния адаптер. Намира мрежата, но като дойде момента за писането на ключа излизат буквите само a,b,c,d,e - другите ги няма. Има празни квадратчета там където трябва да е изписана останалата азбука. Проблема е, че в паролата на човека има и други букви, които няма как да изпишем.
Някой да има идея?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Опитваме се да подкараме безжична мрежа на Samsung B750 с техния адаптер. Намира мрежата, но като дойде момента за писането на ключа излизат буквите само a,b,c,d,e - другите ги няма. Има празни квадратчета там където трябва да е изписана останалата азбука. Проблема е, че в паролата на човека има и други букви, които няма как да изпишем.
Някой да има идея?
Да, и аз имах такъв проблем, и тъй като не успях да изкарам другите букви, просто си смених паролата за youtube, мисля, че е бъг, просто не си губете времето, а и може и да е от кирилизацията, пробвайте и на английски.
-
Не става и на ангийски.
То и в книжката си пише, че само тези букви излизат.
Лошото е, че и след промяна на паролата от рутера пак не става нещо.
-
Пробвайте без парола, но рестартирайте рутера или го reset-нете...
Нямам идея иначе...
А какво ще кажете за новия firmware http://www.samsung.com/us/support/de...rtPrdDetail.do за В650
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Phenix
...това е американски вариант, бих се замислил дали да кача него :), ... за примерно PS50B850 американския и европейския вариант се различават като обозначение :)
-
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:15861-63#1960 Цитат:
Първоначално публикувано от Phenix
T-CHL7DAUC.exe за LA - австралийски модел
T-CHL7DEUC.exe за LE - европейски модел
-
samara69 интересно с какво се различава PS50B859 от твоя PS50B850 :)
http://av.samsung.de/produkte/detail...1-52cef76736f5
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
...хм, мислех че ще има DVB-S, ама като гледам няма :) ... ама то отдавна има В860 за щатите, дето се различавал по наличието на 24р поддръжка уж :)... а моя и той има :Drinks:
-
хора, в неделя отнесох 46В620 - направих го на В650 от сервизното меню и сега без проблем чете divx със субтитри. Не съм го човъркъл повече това ми е достатъчно за сега, но ако някой има инфо какво още мога да променя ще съм му благодарен .
Поздрави към всички!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Vallski
хора, в неделя отнесох 46В620 - направих го на В650 от сервизното меню и сега без проблем чете divx със субтитри. Не съм го човъркъл повече това ми е достатъчно за сега, но ако някой има инфо какво още мога да променя ще съм му благодарен .
Поздрави към всички!
PIP по надолу в поста :) И честито за придобивката :Drinks:
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366445