SAMSUNG UE-40B6000-BN02 S-MVA от Chi Mei Optoelectronics(CMO)
Преглед за печат
SAMSUNG UE-40B6000-BN02 S-MVA от Chi Mei Optoelectronics(CMO)
SAMSUNG UE-40B8000-SQ01 S-PVA, 10 bit
Браво за публикациите. Най-после и тук :-) :ole :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от monti
Давай все в тоя дух!
:)
:-memnon... Споко, първо ше ги оставя да погледат малко FullHD филмчета на Тошибата, пък после ше ги черпя една широка мелнишка лоза от Дамяница, след това ще хапнат катък, суджук и печени чушки с домашно печен хляб... За основно - една капама (или в краен случай - мусака). Накрая малко сливова от Троян... Е, след тия предварителни условия можем да обсъдим за какво са дошли и с каква цел... :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от samara69
:Drinks: :Drinks:
monti и adtomov БЛАГОДАРЯ-за снимките :Drinks: :bravo
adtomov в такъв случай -щом ще има широка мелнишка лоза от Дамяница, , суджук и печени чушки с домашно печен хляб... лично ще дойда като нинджа :taz
е после може да си тръгна на 4 крака :-memnon -надявам се че изтрезвителното е близо до вас :)) -да не се мъча много
като за теб - ще има И... биволско сирене и кисело мляко, едросмляна лютеница, балкански кашкавал, пастърма, туршия... Ром (кубински), бърбън, ирландско уиски и руска водка. Аааа, щях да забравя - и една 52-инчова Тошиба предварително разглобена на части откъм всички възможни стикери, серийни номера, чипове и др. подобно оборудване...Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Отрезвителното - съседната стая. За текущи нужди - тоалетната скромно и любезно предлага своите услуги...
:-memnon
Незнам къде съм гледал, обаче такъв етикет с кода на матрицата не видях. Момчето от магазина ми обърна поне 3 телевозора...кьорих се, кьорих се и няма.... има само големия етикет. Помогнете приятели, моля!
Вземай 26" и не се притеснявай за матрицата-вече ти писах коя еЦитат:
Първоначално публикувано от lrn
Имам 46В651, успях да го вържа към и-нет (с кабел от рутъра), пуснах и филми безжично от лаптопа, само със субтитрите имам проблем. Има ли някаква настройка или се четат само когато филма е през флашка?
Всъщност AVCHD и mkv са две съвсем различни неща.AVCHD е формат със структура подобна на DVD и BD/много отделни файлове с големина до 4гб/ нищо, че за изходен файл може да служи и mkv от 10-20гб и оттам възможността да се записват нафлашки с FAT32. Аз лично по този начин гледам повечето ХД релийзи в mkv на ПС3/не разпознава външна памет освен на FAT32 ине чете mkv/ .Така ,че Самсунг НЕ ЧЕТЕ AVCHD /проверено -имам 40В750/ и чете повечето mkv релийзи ,като разбира се и звука трябва да не е DTS(засега не ми е тръгнал само един mkv -1080р Синята планета)Цитат:
... я да си бутнем темата нагоре :) ... та значи аз се отказах от плеера на телевизора, освен всико друго ми се налага да въртя този огромен панел и да ръчкам отзад пипнешком като гинеколог примерно, мерси :)) ... освен това го бъркат големина на файла, кодеци DTS, субтитри и т.н. ... не си струва :Drinks:
... ползвам челният USB-вход на плеера BD-P 3600, удобно е ... а и се разпознават с телевизора по анинет ( HDMI ) веднага ... и мачка всички големини файлове, кодеци, субтитри и прочее ... е субтитрите все още ми се държат както те си искат, но кво пък те не са най-важното, така мога да си тълкувам нещата по своему :016:
Ами ако все пак някой друг има такъв проблем - оправя се със Samsung Share Manager 2.2 - дори успях да си пусна .mkv и субтитрите излизат идеално:)Цитат:
Първоначално публикувано от smolls
Извинявам се, че повдигам стара тема, но моите проблеми продължават. Неще да се упгрейдва с каквато и флашка да сложа и колкото и пъти да разархивирам и т.н. Става въпрос за 40А656. Има ли някакви настройки в сервизното меню на модела - може ли там да има нещо, което го забранява тоз firmware?Цитат:
п.п. Бас* полудях.
Възможно е да не качваш правилната версия !Цитат:
Първоначално публикувано от joro_bul
Погледни буквите макрая след модела и търси фърмуер точно за твоя модел.
Извинявам се, ако някъде вече има отговор, но след старателно четене така и не го открих. Имам Самсунг LCD UE46B7000. Като използвам медиа плейера в Самсунга да чете от външен твърд диск нямам сигнал на оптическия изход на телевизора за да прехвърля DTS в ресийвера. Гледах настройките, но не намерих нищо. Иначе когато е на тв - има оптически сигнал.
Благодаря, ако някой може да помогне.