-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от zgk
Явно, на hristoslav2, тръпката му е цитирам: миналогодишните модели -серия B. Защото, досега не съм получил, някакъв приложим съвет за подобряване на функциолността на C серията. Все пак сме в края на 2010год, а не 2009г.
:)
Давам инфо за моделите от последните две години. За мен няма предимство на едните пред другите или искаш да деля собствениците на две групи-превилигировани и не превилигировани. Не си сакат - можеш и сам да потърсиш нещо за твоят модел ,а не да чакаш наготово.
И за твое сведение събирам инфо за модели 2011 г
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366444
-
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bangelius
С последния фърмуеър - 3003.3 за LE40C650 , приложението Yahoo Widget се инсталира без проблем и без допълнителни настройки след избиране на бутона Internet.
Проблемът , обаче е , че приложението е изключително постно откъм функции , бих казал дори - непотребно , ако не му се добавят нови "джаджи".
Ъпдейтнах към 3003.3 и пак не намирам Yahoo Widget. В коя точно категория да го търся?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от root666
Ъпдейтнах към 3003.3 и пак не намирам Yahoo Widget. В коя точно категория да го търся?
При мен след инсталиране на последния фърмуер , като влязох в Internet@TV , автоматично ми се обновиха всички приложения , сред които се появи и самото Yahoo...
-
Добре де никой ли няма да каже, да опише точно как става или не става да се
подкартва с плеара на тв 40c650 чист блу-рай филм (BDMV).мерси
-
Привет и от мен!
От известно време насам съм се захласнал по UE32C6000 / http://www.samsung.com/bg/consumer/t...ail&returnurl= /
Ако някой има впечатления за този модел нека си напише мнението тук. Цената му в момента е 1519 лв.
Вкъщи ползвам стандартното оборудване на Булсатком /SD приемник/ и гледам предимно спорт. ЧУдя се как ли ще излезе картинката със стандартната разделителна способност на този LED LCD? Преди няколко дни един приятел ми демонстрира как се справия 32`` LCD Panasonic и останах доволен от видяното.
Ориентирал съм се към Самсунг понеже нали те в момента са водещ производител на LCD, дизайна също ми допада.
Както вече споменах, ще се гледа предлаганото от Булсатком, а разстоянито ще е някъде минимум 2,5 метра.
Ще чакам коментари относно въпросния модел.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от tricki11
Здравейте, искам да попитам нещо:
Някой успявал ли е да пусне DTS-WAV файл на 40С650? Телевизора има DTS 2.0 , филмите с DTS 5.1 канално аудио тръгват...защо не може да се плейва и 5.1 канално аудио? Или може, а аз греша някъде?
Благодаря Ви за отговорите.
-
Здравейте, предстои ми да сменям и аз старият телезвизор в къщи. След доста четене и ровене се спрях на модела 40С650. Интересува ме как е качеството на звука от вградените му говорители. Никъде не срещнах мнения по този въпрос. Единственото което разбрах е, че няма вграден нискочестотен(бас) говорител.
-
Здравей, аз взех същия преди по-малко от месец. Според мен качеството на звука е задоволително (не съм го сравнявал с други тв от същия клас, а със старото ЦРТ). Даже повече от задоволително за гледане на тв програми. Разбира се по-добре е да се включи през оптика в ресивър. Ако питаш мен 40С650 си струва парите (даже промоцията на МЕТРО още не е изтекла - 1618 лв). Единствено сервизното меню е доста орязано, като няма дори наработените часове, нооооо това е положението. :). Успех.
-
Здравей те!От няколко месеца съм и аз с Samsung 40C650 даже около половин година :) Много съм доволен от телевизора.Когато си го купих в нас забелязах че има изгорял пиксел и се наложи да изчакам малко и да го сменя с друг.Забелязах че при първия имаше по-нов фирмуер а при този сега е по стар и има липси в менюто.Много искам да си направя Update но незнам какво ще последва ако не се обнови както трябва.Ходих в сервиз на K&K там ми казаха че не правят обновяване на софтуера.Ще бъда много доволен и признателен ако някой които си е обновявъл Софтуера на телевизора да сподели точно как се прави и какви са опасностите.Защото както ми обясниха в сервиза ако не минело както трябва нещата накланяли кам 400-600 лева.Благодаря предварително за инфото!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от katlak
Единствено сервизното меню е доста орязано, като няма дори наработените часове, нооооо това е положението. :). Успех.
Някой да е успял да намери позицията за наработени часове ??/или поне нещо което да прилича на такова/
Цитат:
Първоначално публикувано от de4obg
Здравей те!От няколко месеца съм и аз с Samsung 40C650 даже около половин година :) Много съм доволен от телевизора.Когато си го купих в нас забелязах че има изгорял пиксел и се наложи да изчакам малко и да го сменя с друг.Забелязах че при първия имаше по-нов фирмуер а при този сега е по стар и има липси в менюто.Много искам да си направя Update но незнам какво ще последва ако не се обнови както трябва.Ходих в сервиз на K&K там ми казаха че не правят обновяване на софтуера.Ще бъда много доволен и признателен ако някой които си е обновявъл Софтуера на телевизора да сподели точно как се прави и какви са опасностите.Защото както ми обясниха в сервиза ако не минело както трябва нещата накланяли кам 400-600 лева.Благодаря предварително за инфото!
Ето тук е обяснено достатъчно подробно
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366450
Единственият по-голям риск е да спре тока по време на ъпгрейда. Тогава ще трябва да го носиш в сервиз за препрограмиране.
Ако в сервиза наистина са ти отговорили така-то явно не си разбират от работата.
/или не знаят как или не умеят да препрограмират -затова измислят някакъв сериозен проблем и сменят цялата платка/
За 400-600 ще ти сменят Main Board-a /платката с процесора и тунера/
-
Благодаря за инфото!Мисля да направя ъпгрейда но преди това ще си взема UPS :) и бестова ще ми търябва.Пък за цената оня си я измисли на момента защото нему се занимаваше явно.
-
Имам самсунг 40c650 от 2 месеца. Взех го от Метро за 1538 лв с ДДС. Матрица SQ01.
Като впечатления - телевизора е без забежки с леко модифицирани настройки за калибрация дадени в темата по назад. Вързал съм го през подмрежа с рутер Линксис, който е свързан към БТК ADSL. Има даже Speedtest от телевизора до сървър на самсунг и скоростта ми е около 4 мегабита.
Има какво да се желае още от Интернет ТВ и очаквам Самсунг да предложат по интересни приложения.
Allshare работи без забележки със стандартния сървър на самсунг. Дръпнах си всички серии на BBC Life Full HD(60GB) и картината е невероятна. Трябва да се приближиш по наблизо от 2 метра за да видиш детайли, иначе окото ми не ги различава, а имам добро зрение.
Фърмуера го ъпдейтнах до последен(3003 към момента). Ъпдейта минава за 3-4 минути безпроблемно, сам си откри файла във флашката. Смятам, че има подобрение в картината от фабричния 1012. Изчезна едно замъгляване на картината, когато се гледа от по голям ъгъл.
Като провайдери на телевизия на телевизора съм тествал цифрови SD Близу(на комшията), Булсат и Виваком. На Близу качеството беше по зле от сателитните, при който не се забелязва пикселизиране от 2 метра разстояние.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
:)
Давам инфо за моделите от последните две години. За мен няма предимство на едните пред другите или искаш да деля собствениците на две групи-превилигировани и не превилигировани. Не си сакат - можеш и сам да потърсиш нещо за твоят модел ,а не да чакаш наготово.
И за твое сведение събирам инфо за модели 2011 г
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366444
Не искам да те обиждам, но за С серията не си дал никакви съвети за подобряване на функциолността им, относно сервизното меню за тях. Може би е орязано, но какво от това, след като тук обсъждаме неща, които не биха били възможни при стандартни настройки. Иначе този форум е безсмислен.
-
ако някой може да помогне с PS3 Media Server +40с650 както и да се опитвам немога да го подкарам то
сървар да заработи .Инсталирал съм го на компа връзката с тв ми е през втората лан карта на дъното
(с SAMSUNG PC Share Manager няма проблем) . ако някой може да каже подробно как се настрйва програма мерси
немога да разбера къде бъркам:(