-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Най вероятно проблема е при тях.Предполагам че записват програмите на сървъра за да могат да ги пуснат със закъснение.От там идват и проблемите после с плейването на каналите-битрейда пада от време на време и затова забива и ти показва "Stream'/поток/ и прехвърля на най близката по честота на излъчване програма в пакета. Само не разбирам защо са ти тези програми със закъснение ?
-
Хич не ми и трябват тези програми - проблема е, че не мога да гледам тези канали и в реално време поради тази причина. По принцим каналите със закъснение се хващат единствено на тяхния приемник. Примерно имат BTV ; BTV-1h; BTV-2h и т.н. Аз искам да си гледам само реалното време, а именно то си ми забива и така в момента най-масовите програми, които се гледат не ми работят.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от plamenbg
Хич не ми и трябват тези програми - проблема е, че не мога да гледам тези канали и в реално време поради тази причина. По принцим каналите със закъснение се хващат единствено на тяхния приемник. Примерно имат BTV ; BTV-1h; BTV-2h и т.н. Аз искам да си гледам само реалното време, а именно то си ми забива и така в момента най-масовите програми, които се гледат не ми работят.
Щом преди промените всичко е било нормално-означава че проблема е в кабеният ти оператор.Но не съм наясно какъв тично е проблема-може би софтуерен.Сега лека полека всички кабелни оператори ще кодират почти всички канали за да си гарантират ,че всички клиенти ще си плащат.
-
За протокола - как реших проблема! Дръпнах щепсела на TV-то, след което нещата си дойдоха на мястото. Нямам идея на какво се дължеше този бъг, но сега нещата са ОК. :Drinks:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Опитваме се да подкараме безжична мрежа на Samsung B750 с техния адаптер. Намира мрежата, но като дойде момента за писането на ключа излизат буквите само a,b,c,d,e - другите ги няма. Има празни квадратчета там където трябва да е изписана останалата азбука. Проблема е, че в паролата на човека има и други букви, които няма как да изпишем.
Някой да има идея?
Цитат:
Първоначално публикувано от Phenix
Да, и аз имах такъв проблем, и тъй като не успях да изкарам другите букви, просто си смених паролата за youtube, мисля, че е бъг, просто не си губете времето, а и може и да е от кирилизацията, пробвайте и на английски.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Не става и на ангийски.
То и в книжката си пише, че само тези букви излизат.
Лошото е, че и след промяна на паролата от рутера пак не става нещо.
] Цитат:
Първоначално публикувано от Phenix
Пробвайте без парола, но рестартирайте рутера или го reset-нете...
Нямам идея иначе...
Момчета, какво стана с въвеждането на парола със знаци, различни от букви и цифри? Действително ли е невъзможно или се намери начин? Значи ли това, че трябва предварително да се промени паролата на рутера? Става въпрос за безжичната връзка през Samsung WIS09ABGN безжичния адаптор.
-
Ние така се оправихме - с промяна да паролата.
-
4 Прикачен файл(ове)
SAMSUNG LE-40B550-SQ02 S-PVA матрица от Самсунг
SAMSUNG LE-40B650-AA03 A-MVA матрица от AUO
SAMSUNG LE-37B553-AC02 A-MVA матрица от AUO
SAMSUNG LE-37B530- **** IPS-Pro матрица от IPS-Alpha
-
4 Прикачен файл(ове)
Матрици Самсунг - продължение
И аз да добавя нещичко :-)
monti, напълно си прав за типа на онази матрица ( Philips 37PFL9604, код 189) :ole :Drinks:
http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=1936;image
Производител - AUO, тип A-MVA3. Прясна, че чак пари... от август'09 :-)
Ето по-детайлно потвърждение (Samsung LE-37B553):
-
Adtomov :Drinks:
Специално за теб!
SAMSUNG C-Series
19.5mm Slim, LED, and 70" size panels are currently in mass production.
10mm Ultra Slim and 240Hz (MPRT 4ms) panels are also about to be introduced
http://www.samsung.com/global/busine...oduct/lcd.html
http://www.marcush.de/2009/10/18/die...ung/#more-4986
-
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от monti
Adtomov :Drinks:
Специално за теб!...
Мерси, monti. :) Няма да убягнат от зоркото око на обектива, щом се появят... За месец-два, до четири, ще сготвя макро-приставка с 4 пъти по-голямо увеличение от сегашната, тъй, че ще е готова дотогава :-)
Апропо, тая нова матрица от AUO не ми направи добро впечатление като представяне под голям ъгъл. По-долните снимки (Samsung LE-37B553) не могат да го отразят точно, защото не са в затъмнено помещение, но все пак, аз лично очаквах повече от AUO.
:)
-
1 Прикачен файл(ове)
Samsung LE40B620 (АА01)
Производител на матрицата - AUO :) (благодарение на любезното съдействие на miro_vampiro :Drinks:)
-
2 Прикачен файл(ове)
Samsung LE52B750 (SQ01)
Този тип матрица от Самсунг е типична за цялата B750 серия.
-
здравейте от днес съм собственик на Самсунг ЛЕ40В620. Ползвам Булсат и затова исках да узная, дали ако премахна set-top-box устройството, и не разполагам с САМ модул все още.. тунера ще хване някакви канали.
И другия ми въпрос е след като си инсталирам САМ модул.. ще мога да ли гледам ХД канали без да ми е необходим допълнителен приемник.
Tрябва ли да качвам кодеци на ТВ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mariv
здравейте от днес съм собственик на Самсунг ЛЕ40В620. Ползвам Булсат и затова исках да узная, дали ако премахна set-top-box устройството, и не разполагам с САМ модул все още.. тунера ще хване някакви канали.
И другия ми въпрос е след като си инсталирам САМ модул.. ще мога да ли гледам ХД канали без да ми е необходим допълнителен приемник.
Tрябва ли да качвам кодеци на ТВ?
mariv телевизора ти няма вграден сателитен тунер DVB-S2 и поради тази причина няма да можеш да гледаш сателитна телевизия Булсатком без set-top-box-а им.
В твоя телевизор има само DVB-T и DVB-C тунери. САМ модула ще ти трябва ако искаш да гледаш кодираните канали на кабелната телевизия.
-
благодаря за отговора hristoslav2 :)