-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/  
-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   А дали ще може да се над гради дистанционното RMC30D1P2?Както тв-то!

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   Някой има ли подобен проблем - телевизора /UE40D7000/ ми се включва сам понякога? Тази нощ нощ два пъти се пусна сам. Това е много досадно, а и ме прави малко нервен да знам, че може да се случи ако ме няма.
 _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326802080[/time]_________________________________________________

Цитат:  

Първоначално публикувано от plamen.petrov   Някой има ли подобен проблем - телевизора /UE40D7000/ ми се включва сам понякога? Тази нощ нощ два пъти се пусна сам. Това е много досадно, а и ме прави малко нервен да знам, че може да се случи ако ме няма. 

Май го открих: Меню/Поддръжка/Надстройка на софтуера/Актуал.режим готовност/2ч. по-късно

Сега го направих на "Изкл."

Само не знам как съм си вкарал този автогол!? Би трябвало непрекъснато да си се включва сам при "2ч. по-късно", а не е така...

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   46-инчов полупрозрачен LCD панел за хладилници от Samsung                                            http://hicomm.bg/hronika/46-inchov-p...t-samsung.html  :yikes 

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   Скоро си пуснах HD канали и съм много доволен от представянето на телевизора ми Samsung LE40C6500 който избрах с помощта на форума. Благодаря ВИ! 

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/    Цитат:  

Първоначално публикувано от plamen.petrov   
 Май го открих: Меню/Поддръжка/Надстройка на софтуера/Актуал.режим готовност/2ч. по-късно

Сега го направих на "Изкл."

Само не знам как съм си вкарал този автогол!? Би трябвало непрекъснато да си се включва сам при "2ч. по-късно", а не е така...

При мен е включена тази опция , и няма такъв проблем.

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/    Цитат:  

Първоначално публикувано от plamen.petrov   Май този от стр.13 съм аз. Има нещо тъмно около това дистанционно...
 М-у другото, благодаря ти за помощта за QWERTY клавиатурата.

Нещо разбра ли за това дистанционно защо се различава от тези които ги имаме ние?
 Аз също от няколко дни се опитвам да разбера защо се различават, но засега без успех.

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   Опитахте ли да ъпдеътнете дистанционното ,като тв е на страна Германия /или някоя друга по на запад/ и като е присъединено към USB на тв? 

Първоначално публикувано от svetlio1   Опитахте ли да ъпдеътнете дистанционното ,като тв е на страна Германия /или някоя друга по на запад/ и като е присъединено към USB на тв? 

Да опитах не става, четох няколко немски форума и там са правили запитване до Самсунг и отговора е бил че различните версии ползват различни софтуери. Интересното там е че доста от хората са решени да се даде гласност на проблема защото се чувстват измамени и да подадат жалби до съответните служби.

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/  
-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   Здравейте,
 Имам с650 преди време съм заключил тунера от сервизното меню. Сега не се сещам как да го отключа. Някой ако може да помогне софта е 3006.2.
 Решено - трябвало да изключа хотелски режим /7 часа си блъскам главата/

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   Здравейте,да попитам 3Д очилата SSG-3100M,дали са същите,като SSG-3100GB.Като ги гледам на снимки са еднакви,но дали е така!?
 А,и още нещо.Това дистанционно с тъчскрийна,дето се коментира няколко поста по-нагоре,става ли за UE32D6530 или е само за серийте от 7000 нагоре?
 Предварително благодаря.

Първоначално публикувано от nikal   Здравейте,да попитам 3Д очилата SSG-3100M,дали са същите,като SSG-3100GB.Като ги гледам на снимки са еднакви,но дали е така!?
 А,и още нещо.Това дистанционно с тъчскрийна,дето се коментира няколко поста по-нагоре,става ли за UE32D6530 или е само за серийте от 7000 нагоре?
 Предварително благодаря.

Същите са.
 SSG-3100M e стартов пакет /чифт очила с блу-рей диск на филма Мегаум

Предпоследните букви обозначават дизайна
 С -
 G -
 Последните букви от моделният код
 B - сменяеми батерии
 R - с презареждащи батерии

http://samsung.de/de/Privatkunden/TV.../subtype.aspx#
 http://www.samsung.com/ru/consumer/t...ype=accsubtype
 http://www.samsung.com/uk/consumer/t...tv-accessories

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   Имам тел. 32д6000 и тв тунер от виваком от тия новите дето ги дават сега.Въпроса ми е защо,като натисна копчето на телетекста ми излиза не е достъпно,копчето на тел. де,защото на дистанц. на тв тунера изобщо няма копче за телетекст. 

-   Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/   Възможно ли е да обработя субтитрите в по голям формат и друг цвят,за гледане през вграденият плеър на тв-то 
 Samsung 40D7000?