Колеги някой да има проблеми с субтитрите. Първоначално тръгваха винаги, сега от известно време изчезнаха и не тръгват на нито един филм. Някакви идеи ??? Благодаря предварително.
Преглед за печат
Колеги някой да има проблеми с субтитрите. Първоначално тръгваха винаги, сега от известно време изчезнаха и не тръгват на нито един филм. Някакви идеи ??? Благодаря предварително.
Вчера сутринта си свалих последния ъпдейт и го инсталирах-със субтитрите при мен няма проблем.
Как си го ъпдейтнал? От самия тв или от сайта на самсунг? Може ли малко повече подробности за да мога и аз да го направя и данода се оправи този проблем със субтитрите. Мерси
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317303497[/time]_________________________________________________
От тук ли трябва да сваля ъпдейта
После на флашка и в телевизора нали ??
http://www.samsung.com/bg/support/de...UE40D6000TWXXH
От телевизора си правя ъпдейтите - поне 3 инсталирах откакто го имам.От сайта на Самсунг няма нищо.
Ще те затрудни ли много да ми обясниш малко по-подробно как ? Аз пробвах Поддръжка- настройка на софтуер и там дава онлайн, с канал, usb, и т.н. Но нищо не се получава. Знам че е малоумен въпрос, но какво да направя не го знам :)
Koлеги наистина се ядосвам много като не мога да си оправя тъпите субтитри. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!! Купих и тъп хдми кабел и се оказа, че лаптопа ми няма такъв изход. ПОЛУДЯХ !!! Моля Ви дайте някакви съвети. Ако трябва да го ъбдеитна как ? Мислих да не би като съм го разучавал да съм ги изключил от някъде, но там където е за субтитрите е включено, езика е български. Не знам вече, изчезнаха изведнъж.В началото супер на всеки филм тръгваха и нямаше ядове, и изведнъж не тръгват вече. Пробвах всичко което можаш. ПОМАГАЙТЕ !!!!
Дай точно описание на видеофайловете, които се опитваш да пускаш, а също и на файловете със субтитри към тях (ако са външни).
MENU-ПОДДРЪЖКАЦитат:
Първоначално публикувано от borisov1986
НАДСТРОЙКА НА СОФТУЕРА
ОНЛАЙН
показва се прозорец-СВЪРЗВАНЕ КЪМ МРЕЖОВ СЪРВЪР
ако има нова версия те пита дали да я свали и после дали да я инсталира
В момента ми излиза-Текуща версия на софтуера-001011
Да и на мен ми е тази версия на софтуера. Това го бях направил отдавна, до там ми стигат познанията, ако може да се каже че имам такива :) Иначе най-нормални торенти свалям. В първия месец тръгваха винаги и на всеки филм. Не знам защо изчезнаха така. Субтитрите са СТР, като са в папката в компа веднага ги разпознава програмата и тръгват автоматично. Не знам какво може да съм пипнал, но имам чувството че нарочно не ги разпознава, че съм ги изключил някакси. Пробвах с това на дистанционното-добаване на субтитри, но нищо. От настройките са включени, на български и т.н. Не знам .......
borisov1986 Пробваи да ги качих филма на флашка и пробваи директно от TV-to
Здравейте ! Aз също имам посоченият модел телевизор. Може ли да ми обясните как гледате 3д филми и от къде ги сваляте ? В един сайт намерих няколко в 3д формат, качих ги на флашка и като ги пуснах 3д очилата не могат да съединят образите...в магазина ми казаха, че не мога да гледам 3д филми без блу рей плеър...вие как успявате да гледате без него ? :)
Като пуснете филма просто си натиснете бутона на дистанционното за 3D. Ще излезе меню което ще ви покаже двата подържани формата 3D, избирате този който виждате и 3D-то тръгва. Само ще трябва да си пуснете очилата :)
А отностно специалистите в магазина просто не искам да ги коментирам. Тотални малоумници!
Двата формата са:
две картини една до друга или две картини една върху друга.Телевизора просто ще ги смеси така, че да може пък очилата да излъжат мозъка , че гледа три измерения :)
Да аз това го правя само че не се смесва картината....или филма не е 3д или и аз нз...има ли значение в кой вход ще мушна флашката ?
Не , няма значение. Сигурно филма който си дръпнал не е "правилен". Виж някой на който пише, че е SBS.
Здравейте колеги, аз съм нов, но от 2011г имам UE40D6000 SAMSUNG
Знам че темата е стара, но от днес съм с новата версия на софтуера 001026 и вече работят субтитрите .idx/sub филмите си вървят без проблеми със бг субтитри.
Поствам това за всички колеги с този модел телевизор. UE40D6000TW - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
Поздрави: Младенски