Кой тв е по-добър?
Преглед за печат
Кой тв е по-добър?
От каква гледна точка ?
LG е с по-голям екран , но Самсунг има по-добър медиен плеър и DTS поддръжка !
Тотално различни, отиди ги виж вместо да питаш по форумите.
В смисъл, кой е с по-добра картина при пълно 3D, както и от 2D to 3D. Главно тв-то ще го използвам за игра на PS3-ката ми. Същото важи и за обикновените филми, да мога да конвертирам от 2D to 3D.
Кой тв е по-мощен? Защото докато играя на обикновена игра на пс3-ката да мога да конвертирам картината от 2д към 3д без да ми сече, и така съответно да играя 3д игра.
2 инча не са проблем! Бюджета ми е около 2000 лева, но да истината си е че за 3D TV-тата важи поговорката ,,Колкото по голям, толкова по добре,, :D .
Не знам, но също така съм се спрял на LG LW4500 47 inch за 1950 лева.
Вземи си Samsung UE40D6530
Конвертирането от 2D до 3D го забрави изобщо....
Щом го има като функция, защо да го забравя?
Функцията е има , но не работи коректно !! То и скайп има , ама без подходяща камера за мнооого кинти не става !!
Не че няма да има някакъв ефект от 2Д-3Д конвертирането ,но особено за игра ще има твърде голям лаг -за ПС3 има доста 3Д заглавия и тая операция е без смисъл (COD BO ,GT5 ,Resistance 3,MK9 ,Kilzone 3, Motor Storm 2 & 3 и т.н.). :Drinks:
А поне за филми?
Там е същото -вече има доста 3Д материал ,ако все пак решиш да конвертираш ,то гледай поне да е ХД /най-добър ефект се получава при анимациите/.До миналата година при Самсунг и Панасоник се получаваше най-добре /лично мнение/ -за тази не съм ги сравнявал.
Аха, разбира се че филмите ще са HD.
И доста анимация ще си гледам NARUTO :rock