Кой тв е по-добър?
От каква гледна точка ?
LG е с по-голям екран , но Самсунг има по-добър медиен плеър и DTS поддръжка !
Тотално различни, отиди ги виж вместо да питаш по форумите.
В смисъл, кой е с по-добра картина при пълно 3D, както и от 2D to 3D. Главно тв-то ще го използвам за игра на PS3-ката ми. Същото важи и за обикновените филми, да мога да конвертирам от 2D to 3D.
Кой тв е по-мощен? Защото докато играя на обикновена игра на пс3-ката да мога да конвертирам картината от 2д към 3д без да ми сече, и така съответно да играя 3д игра.
2 инча не са проблем! Бюджета ми е около 2000 лева, но да истината си е че за 3D TV-тата важи поговорката ,,Колкото по голям, толкова по добре,, :D .
Не знам, но също така съм се спрял на LG LW4500 47 inch за 1950 лева.
Вземи си Samsung UE40D6530
Конвертирането от 2D до 3D го забрави изобщо....
Функцията е има , но не работи коректно !! То и скайп има , ама без подходяща камера за мнооого кинти не става !!
Не че няма да има някакъв ефект от 2Д-3Д конвертирането ,но особено за игра ще има твърде голям лаг -за ПС3 има доста 3Д заглавия и тая операция е без смисъл (COD BO ,GT5 ,Resistance 3,MK9 ,Kilzone 3, Motor Storm 2 & 3 и т.н.).
Там е същото -вече има доста 3Д материал ,ако все пак решиш да конвертираш ,то гледай поне да е ХД /най-добър ефект се получава при анимациите/.До миналата година при Самсунг и Панасоник се получаваше най-добре /лично мнение/ -за тази не съм ги сравнявал.
Аха, разбира се че филмите ще са HD.
И доста анимация ще си гледам NARUTO :rock