Бавен Samsun Smart hub???
Здравейте. Покраи проблемите ми по свързването към рутера ми, ми направи впечатление, че Smart Hub е доста бавен. Какво имам предвид, натискам на Smasung Apps, и се започва едно "свързване" по 5 мин, като накрая най-често плюе някаква грешка при свързването или че не може да си намери сървара. Та при всики ли е така, или аз съм единичен случаи. Телевизора е ES6530. Вчера успя да си качи 4/4 update-a.
Re:Бавен Samsun Smart hub???
Пусни му директно и само на него лан кабел и няма да ти забавя.
Re:Бавен Samsun Smart hub???
Проблема е, че точно в тази стая не съм пуснал кабел. Кой да знае преди 5 години, че телевизора ще се връзва с интернет :lipsrsealed:. И все пак, премина през ъпдейт. Старата версия беше 0107, настоящата 0121. Smart hub-a се забърза, даже се ъпдейтнаха някой от нещата. Добави се нова опция при търсене на каналите, или поне така ми се струва. Отделно не се наложи рестартиране. След завършване на ъпдейта, се появи уведомление, че телевизора е възможно да се включи изключи няколко пъти. В крайна сметка, само мрежата си беше изгубила настройките. Там също има подобрение, особено при въвеждане ръчно на настройките. Със старата версия бълваше грешка при ръчно въвеждане, отделно опресняването на мрежата става значително по-бързо. Остава да пробвам как са филмите. :)