-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Вчера ми излезе ъпдейт за телевизора, но се колебаех дали да ъпдейтна и дадох отказ... Дали ако го ъпдейтна и нещо не ми хареса производителността, или има софтуерни грешки - ще може ли да се направи даунгрейд?
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
здравеите на всички отдавна не съм писал тук щото не съм имал проблеми с тв-то но сега искам да питам нещо.тела е самсунг LE40C550J1WXBT въпросът е какво трябва да купя и включа към него за да има интернет/тела има интернет подготовка каквото и да значи това/.чел съм тук за донгъл или нещо от сорта ама питам от къде се взима къде се включва и какви настроики се правят?
-
-
Нов firmware T-MST10PDEUC_1037.0......тия ги бълват всеки месец.Какво оправят и какво развалят пак никой не знае
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
epro_HD
Нов firmware T-MST10PDEUC_1037.0......тия ги бълват всеки месец.Какво оправят и какво развалят пак никой не знае
Това за кой модел? Искам да задам пак въпроса си - струва ли си да се прави ъпдейт и може ли да се даунгрейдне или веднъж ъпнал - няма измъкване?
-
Цитат:
hristoslav2
и ще ползвам тв-то като комп. така ли, да си отварям разни саитове, а с какво ще се движа по екрана, мишка трябва ли ми?
-
Цитат:
Dominator
Това за кой модел? Искам да задам пак въпроса си - струва ли си да се прави ъпдейт и може ли да се даунгрейдне или веднъж ъпнал - няма измъкване?
EH5300 series
За ES5300-ES6900
-
Цитат:
marea-ta
и ще ползвам тв-то като комп. така ли, да си отварям разни саитове, а с какво ще се движа по екрана, мишка трябва ли ми?
Да като комп - с мишка и клавиатура.
-
а какво ще кажеш за това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LLION-TVROI-T1 добро ли е/има си дистанционно и мишка/?
-
Цитат:
marea-ta
https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...%D0%B4-os.html
С Андроид 2.2, докато Привилега е с Андроид 4.1
-
Хора, при вас при включване и изключване чува ли се едно цъкане като кликване? Прави го всеки път. С ES6530 съм, ако има значение.
-
Цитат:
Vladislav Popov
Хора, при вас при включване и изключване чува ли се едно цъкане като кликване? Прави го всеки път. С ES6530 съм, ако има значение.
На F6500 се чува,мисля че при всички е така.
-
Абе хоря,я дайте едно рамо на една "маскирана" блондинка,на 40+ да си настрои картината на Ф6670-то,че от това червено вече гледам кръвнишки.Пробвах с дадени тук настройки за Ф6400,червено та червено.Стаята е западна,слънце има малко между 15 и 17 часа.Направо ми се плаче вече,уж хубав телевизор пък на картина не го докарвам.
- - - - - - - - - -
И друго- Samsung Link ми дава "Споделените папки",които вижда ТВ-то на диск С на компа,но той ми е малък-за уиндоуса.Мога ли да ги преместя на друг-по-голям диск,за да мога да свалям големи филми и как да ги вижда ТВ-то.
- - - - - - - - - -
Предварително ви благодаря.
-
Цитат:
mamichon
- - - - - - - - - -
И друго- Samsung Link ми дава "Споделените папки",които вижда ТВ-то на диск С на компа,но той ми е малък-за уиндоуса.Мога ли да ги преместя на друг-по-голям диск,за да мога да свалям големи филми и как да ги вижда ТВ-то.
- - - - - - - - - -
Предварително ви благодаря.
Не е нужно да местиш целите папки. Можеш да създадеш нова папка например на D: и да я "споделиш" или да споделиш целия диск D:, ако разбира се няма да го ползваш за нищо друго освен за това.
За да споделиш папка или диск (за ХР) с десен бутон на мишката "Sharing and Security"
-
Привет,
От доста време преглеждам форума, но чак сега се регистрирах.
Търся съвет за покупка на LED 46-50" на Samsung.
Преди 2 години си купих LE46C650, sq02 серия, т.е. с хубавата матрица на Самсунг и бях супер доволен от него. Навремето изчетох всичките теми и коментари и тогава това беше, така да се каже, най-добрия избор в този клас и размер телевизори. Проблема е, че миналата седмица го чукнах по екрана, дисплея се счупи и сега трябва да купувам нов.
Искам отново Самсунг, 46-50", LED, търся най-оптималното като цена/качество/функции (както беше случая с предния телевизор), 1500-2000 лв. макс.
На пръв поглед съм се спрял на нещо от рода на UE-46F6400/UE-46F6500.
Може ли тези от вас, които са в час с новите модели и функции да ме ориентират, има ли отново такава лотария с матриците, какво да гледам, какви честоти на екрана и тн., плюсове, минуси и тн. Ориентирайте ме към кой модел да се насоча.
Предварително благодаря.